Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Börtönbe kerülhet egy 23 éves férfi, aki teherbe ejt, egy 17 éves lányt, ha kiderül? Mennyit kaphat?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki a "barátjával" lefeküdt, de nem használtak óvszert. Sajnos késik a menstruációja, ami aggódásra adhat okot.2009. aug. 3. 17:37
1/5 anonim 

válasza:

Nem kerülhet börtönbe. Esetleg ha erőszakról lenne szó akkor igen. 14 év fölött már szabad a szex (csak a partner ne legyen idősebb 18-nál), de 16 év felett már szinte egyáltalán nincs korlátozás. Szóval, ha nem történt erőszak, akkor a srácot egyáltalán nem vonhatják felelősségre.
2/5 anonim 

válasza:

az első vagyok. Az pedig ebből a szempontból lényegtelen, hogy a lány teherbe esett-e. Szóval ha terhes akkor sem büntetik a srácot, hiszen ez a kettejük "hibája".
3/5 anonim 

válasza:

Ha lefeküdte vele akkor nem kaphat semmit.Amúgy nem a férfié minden felelősség, a lány is ott volt.Neki is lehetett volna több esze. 19/L
4/5 Naga_Chevalier 

válasza:

1. szempont: Történt-e erőszak?
2. szempont: a lány menyire befolyásolható (kor, kül. betegségek)
3. szempont: Ha te voltál az a srác, akkor az én nevelőfateromból kiindulva. "MEGDÖGLESZ! A POKOLRA JUTSZ ÉS MEGDÖGLESZ!"
5/5 A kérdező kommentje:
Nem én lennék az apa... :P
Felhívott pár napja hajnali 1-kor h megjött neki. :D
Ez öröm,ez bóódogság! ^^
2009. aug. 8. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!