Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
már 7 hónapja vagyunk együtt de nem volt orgazmusom és idegesit...a párom azt mondta h már egyszer majd nem sikerült de hamar abba hagyattam vele mert már kellemetlen volt....segitsetek
2009. aug. 3. 16:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
én azt olvastam: hogy partner hibája, hogy nem tud kielégíteni. szóval beszélj vele...
2009. aug. 3. 17:09
 2/20 A kérdező kommentje:
jó vele minden a szexis meg felizgat:Pakkor is lehett az ö hibája?
2009. aug. 3. 17:14
 3/20 anonim ***** válasza:
hát a könyvben így volt, de megnézem hogy pontosan hogy írta.
2009. aug. 3. 17:15
 4/20 A kérdező kommentje:
magamnak sem sikerül orgazmust elérnem
2009. aug. 3. 17:18
 5/20 A kérdező kommentje:
köszike
2009. aug. 3. 17:18
 6/20 anonim ***** válasza:

ahhhjjjj mááár

a nőknél tanulandó az orgazmus!!!!! nem mindenkinél jön csak úgy magától..... tanulj meg élvezni.... sokat játsz magaddal.... ne pedig a párodat hibáztasd!!!!

2009. aug. 3. 17:20
 7/20 A kérdező kommentje:
én nem hibáztatom
2009. aug. 3. 17:21
 8/20 anonim ***** válasza:
"kellemetlen volt" ezt amúgy hogy érted? nem volt kellően sikos?...
2009. aug. 3. 17:22
 9/20 anonim ***** válasza:

akkor jó... ne hibáztasdd. DE MAGADAT SE!

Sok nővel megesik az ilyen... nyugi.... sokat játsz magaddal.. ismerd meg mi esik neked nagyon jól.... próbálj meg kikapcsolni, ha meg nagyon nem megy, menj szexuálpszichológushoz... ne szégyeld.

Különben a többi kapcsolatod is rámehet!

Fel a fejjel! Ha jól állsz hozzá, fogod még Te is kaparni a tapétát!

Sok sikert!

Puszi!

26/f

2009. aug. 3. 17:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Ahogy kivettem az írásodból,ne akard görcsösen,akkor nem fog menni.Lazulj el,lelkileg nincs rendben minden ha felizgat de mégsem megy.Szex közben gondolj arra hogy szereted,lazulj el,ne gondolj semmi rosszra,és persze a megfelelő póz és a mozgás is elengedhetetlen.
2009. aug. 3. 17:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!