Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egy atlagos penisz? Es ha valaki minden masodiknap maszturbal?
Ha valaki 17-19 eves, es a penisze "14-15" centimeter, az jo? ez atlagos?
Es ha valaki 14-16 eves, es a penisze "11-13" centimeter, az is jo ?
Es ha valaki minden masodik nap maszturbal , abbol lehet valami baja?

Százhetvenkettedik ilyen kérdés. Százhetvenharmadjára is megválaszolom, mert olyan k*rva jófej vagyok.
Az átlagos pénisz 12-15 centiméter egy felnőtt európai férfinál.
Nem, a maszturbálástól nem lesz semmi bajod, csak ne arra gyúrj, hogy 2 perc alatt elélvezz aztán pá, mert hozzá fog szokni a kukacod. Húzd el legalább egy 25 percig.
Es meg lenne egy kerdesem, hogy ha sokat maszturbalok akkor nagyobb lesz a peniszem es vastagabb? vagy hogy van ez?
Lehet ugy novelni, tablettak, es mutargyak nelkul? csupan a kezemmel?:)

peldaul hogy? kerlek segitsetek, szeretnek egy olyan 1-2 centivel hosszabat, es vastagabbat:)
oteleteket varok :P

Gúgle és: intimtorna
Ezernyi ilyen van

Tablettákkal, tárgyakkal nem lehet növelni a méretét, ennek alaposan utánaolvastam, mert gyakori kérdés. Műtéti úton lehet.
Logikusnak tűnik, hogy mivel izom, lehet növelni tornával a hosszát, vastagságát, de nem hallottam még róla.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!