Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel több, mint 1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel több, mint 1 éve vagyunk együtt, de még sohasem ment el szex közben. Ő azt mondja, hogy élvezi de elmenni nem tud. Pedig mikor magának csinálja 2 perc is elég neki. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudni. Nekem is ez van.

Ne bántsd érte, ne várd el tőle. Nem tehet róla.

2009. aug. 3. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem képes kizárólag hüvelyen keresztül elmenni.Miközben szexeltek, izgasd vagy izgassa a csiklóját. Vagy már próbáltátok?
2009. aug. 3. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs gond,nekem úgy fél évbe telt,míg hüvelyi orgazmusom is lett.Addig is nagyon élveztem a szexet a barátommal,persze nem volt meg a teljes kielégülés.Gyakoroljatok,ne görcsöljetek és szerintem nyugodtan kérdezgetheted is a barátnőned,hogy mit és hogyan csinálj,hogy igazán jó legyen neki.
2009. aug. 3. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem tud ellazulni ha veled van,és nem érezte magát biztonságban.Vagy mert magának csinálta és nem kívánta már veled.Számos oka lehet.
2009. aug. 3. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, igazat mond, én is így vagyok vele. Mármint vsz tényleg élvezi, nekem pl kielégítő egy 10-15-20 perces szex, még ha a vége nem is az hogy elmegyek, soha nem ment, nem tehetek róla. Nem is hiányzik, én utána ugyanúgy feltöltődöm, jól érzem magam.
2009. aug. 3. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok volt már több kapcsolatom és eddig sohasem mentem el sex közben. 3 hónapja van barátom és nála mindig elmegyek,mivel nagyon odafigyel,folyamatosan izgatja a csiklómat. V pedig közvetlenül sex előtt elégít ki( ujjaz és nyal egyszerre). De ilyenkor a barátnődet is megkérdezhetnéd,h mikor mi jó v mikor ne hagyd abba,mert végül is ő érzi....Szval kisérletezni, megbeszélni:) Esetleg valami segédeszköz.
2009. aug. 3. 23:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A csiklós izgatást és az ujjazást már próbáltuk úgysem sikerült neki. De akkor próbálkozunk tovább.
2009. aug. 4. 11:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!