Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szívesen kielégíti a barátját orálisan? Nekem még sohasem volt benne részem, pedig volt már pár barátnőm, de eddig mindegyik visszautasította a dolgot, merthogy neik ez megalázó. Pedig minden más szóbajöhetett. Ezt nem értem.

Én például szívesen csinálom a páromnak :)
Viszont nálam meg az anális szex a tabu...
21/L

Én szivesen kielégítem ,mert szeretem, és ha erre vágyik megteszem neki =)
Talán kezdeményezz te! Ha először te elégíted ki orálisan a lányt, lehet h ő is rászánja magát.

méghogy tabu ...
sztem meg tök természetes és naná hog yjó, én is megteszem mindig a barátomnak és nem azért mert kéri :) hanem mert szeretem ...
Legközelebb ezzel kezdd, kérdezd meg a csajszit, aztán ne is állj le vele, ha ez neki tabu, mert ott agyi problémák vannak akkor. ...

Innentől ha ismerkedésnél szóba kerül a szex hangsúlyozd ki,hogy neked fontos a kölcsönösség.Ezt követően pedig elkezdhetsz beszélni az orális szex apropóján a 69-es pózról.Ott nem lehet megalázásról papolni,mert ahogy a lány a fiút,úgy pont a fiú a lányt is orálisan kielégíti.
Sajnos szexen alapuló társadalmunk tesztoszteron túltengésben szenvedő,arcoskodó,műmájerkedő része állítja be úgy az egészet,hogy az orális szex a nő alázása.Nyilván visszautasítja akkor az orális szexet az a csaj,aki ennek a szemléletnek rendeli alá magát..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!