Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan lány aki szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki szívesen kielégíti a barátját orálisan? Nekem még sohasem volt benne részem, pedig volt már pár barátnőm, de eddig mindegyik visszautasította a dolgot, merthogy neik ez megalázó. Pedig minden más szóbajöhetett. Ezt nem értem.

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 15:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Talán fiatalkák voltak még. Érettebb nők általában szívesen megteszik, és nem pusztán szívességből.
2009. aug. 3. 15:35
 2/17 anonim ***** válasza:

Én például szívesen csinálom a páromnak :)

Viszont nálam meg az anális szex a tabu...

21/L

2009. aug. 3. 15:36
 3/17 anonim ***** válasza:
Én igen! Sőt kifejezetten szeretem. Hogy mi a megalázó benne az soha nem értettemm!
2009. aug. 3. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
IMÁDOM!!! nagyon szeretem ezt csinálni a barátomnak:)
2009. aug. 3. 15:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Én szivesen kielégítem ,mert szeretem, és ha erre vágyik megteszem neki =)

Talán kezdeményezz te! Ha először te elégíted ki orálisan a lányt, lehet h ő is rászánja magát.

2009. aug. 3. 15:51
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
IMADOM ÉN IS ÉS NAGYON SZERETEK CUPPOGNI RAJTA ÉS MIKOR A SZÁMBA ÉLVEZ HÁÁÁT AZ CSODÁS.
2009. aug. 3. 15:52
 7/17 anonim ***** válasza:

méghogy tabu ...

sztem meg tök természetes és naná hog yjó, én is megteszem mindig a barátomnak és nem azért mert kéri :) hanem mert szeretem ...

Legközelebb ezzel kezdd, kérdezd meg a csajszit, aztán ne is állj le vele, ha ez neki tabu, mert ott agyi problémák vannak akkor. ...

2009. aug. 3. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:

Innentől ha ismerkedésnél szóba kerül a szex hangsúlyozd ki,hogy neked fontos a kölcsönösség.Ezt követően pedig elkezdhetsz beszélni az orális szex apropóján a 69-es pózról.Ott nem lehet megalázásról papolni,mert ahogy a lány a fiút,úgy pont a fiú a lányt is orálisan kielégíti.

Sajnos szexen alapuló társadalmunk tesztoszteron túltengésben szenvedő,arcoskodó,műmájerkedő része állítja be úgy az egészet,hogy az orális szex a nő alázása.Nyilván visszautasítja akkor az orális szexet az a csaj,aki ennek a szemléletnek rendeli alá magát..

2009. aug. 3. 16:20
 9/17 anonim ***** válasza:
napedig akkor sem!
2009. aug. 3. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Én például majdnem minden 7en kielégitem igy a barátomat mert mind2en szeretjük!!!Én imádom csinálni neki és szeretek neki örömet okozni vele.......xD
2009. aug. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!