Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mi volt a " legfurább"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a " legfurább" szexuális élménye? Értek ezalatt bármit, lehet a " legbénább" vagy a "legvadabb" stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

egyszer egy pasi azt kérte, hogy mondjak durvákat ilyeneket, hogy b... szál jobban, ku...ál szét, nyaljál. egyébként ütnöm vernem nem kellett volna, de nekem ez sem ment, valahogy nem jött a számra és szeretve akartam szexelni, ő meg nem.

Egy másik meg ilyeneket mondott közben, hogy mosz a szádon jön ki, ami itt bemegy stb, de nem volt durva, csak mondta, ez nem zavart.

egy másik azt kérdezte mit szólnék a fakanálhoz az ágyban... na ettől jól berezeltem és többet nem találkoztam vele.

2009. aug. 3. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
pisiszex....
2009. aug. 3. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Amikor a volt barátom miközben orgazmushoz közeledtem elkezdte nyalogatni a talpamat, meg szopogatni a lábujjaimat. Azóta sem élveztem akkorát, mint akkor, de sajnos külön mentünk.
2009. aug. 3. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Amikor egy lány arra kért, hogy rakjam a fenekébe....de ezt imádtam

Egyszer meg prosztata masszázst akartak adni nekem...ennek nem örültem

Most hirtelen nem jut eszembe más

2009. aug. 3. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Pisi-szagú volt az exem pénisze... és ezért sosem akartam orálisan kényeztetni.

Másik exemnél lesett az óvszer.

Mostani párom kérte hogy nyaljam meg a fenekét mert ő azt élvezi..és meg is ujjazhatom..:S Bizarr dolgok engem ezek nem izgatnak egyszer csináltam a mostani páromnak, azóta nem.. :S Brrr

Ja és volt egy srác akire rá akartam mászni, szűz volt persze, és lelökött magáról és szex helyett színházba mentünk.

2009. aug. 3. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Lány aki spriccelve élvez.... a legcsodálatosabb élmény.
2009. aug. 3. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
strand öltözöben 3perces volt kb:Ddurva volt én nem élveztem mert fájt..kitalálhatjátok ha 3perc mulva élvezett mien volt neki:D
2009. aug. 4. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!