Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a " legfurább" szexuális élménye? Értek ezalatt bármit, lehet a " legbénább" vagy a "legvadabb" stb.

egyszer egy pasi azt kérte, hogy mondjak durvákat ilyeneket, hogy b... szál jobban, ku...ál szét, nyaljál. egyébként ütnöm vernem nem kellett volna, de nekem ez sem ment, valahogy nem jött a számra és szeretve akartam szexelni, ő meg nem.
Egy másik meg ilyeneket mondott közben, hogy mosz a szádon jön ki, ami itt bemegy stb, de nem volt durva, csak mondta, ez nem zavart.
egy másik azt kérdezte mit szólnék a fakanálhoz az ágyban... na ettől jól berezeltem és többet nem találkoztam vele.

Amikor egy lány arra kért, hogy rakjam a fenekébe....de ezt imádtam
Egyszer meg prosztata masszázst akartak adni nekem...ennek nem örültem
Most hirtelen nem jut eszembe más

Pisi-szagú volt az exem pénisze... és ezért sosem akartam orálisan kényeztetni.
Másik exemnél lesett az óvszer.
Mostani párom kérte hogy nyaljam meg a fenekét mert ő azt élvezi..és meg is ujjazhatom..:S Bizarr dolgok engem ezek nem izgatnak egyszer csináltam a mostani páromnak, azóta nem.. :S Brrr
Ja és volt egy srác akire rá akartam mászni, szűz volt persze, és lelökött magáról és szex helyett színházba mentünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!