Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom h a fiu élvezte a smárolást?
Figyelt kérdés
2008. máj. 17. 22:47
1/7 anonim válasza:
Ki ne élvezné a smárolást? Ha mosolygott utána, akkor tuti jó volt neki. Vagy ha nem rázott le azonnal... de tuti élvezte, mindenki élvezi, ha csókolózhat.
2/7 anonim válasza:
Smarolas kozben simogat,a borodhoz er(kezed,vallad,arcod), utana pedig egy masodpercre vagy tobbre a szemedbe nez, olyan...olyan...szepen;)...s ha tetszett neki biztos megismetli, nem?:D
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mind2töknek..:)
2008. máj. 18. 10:42
4/7 anonim válasza:
Igazából szerintem sehonnan. Talán, hogy újra megcsókol. Vagy rádmosolyog utána.. csak utána még puszilgat...
5/7 anonim válasza:
Megkíván tőle. Azt észre veszed gondolom. Akkor tuti jó volt neki. Meg ha akar még csókolni.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2008. máj. 20. 19:51
7/7 anonim válasza:
Első:
nem mindenki élvezi a msárolást...én pl nem mindenkivel élvezem sőt... van akitől majdnem hánytam |:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!