Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lefekszek vele akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszek vele akkor könnyűvérűnek fog tartani?

Figyelt kérdés
Hát én még szűz vagyok (19 éves) és vagy egy pasi (21) akivel úgy adódott,hogy jövőhéten valószínű,hogy lefekszek. De most ő nem akar kapcsolatot. Szóval csak szex lesz és más elvileg semmi. Ha megteszem akkor kis k*rvának fog tartani? Köszönöm a válaszokat!
2008. máj. 17. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, hogy nem értelek...azért nem mert képes voltál eddig várni a sex-el és gondolom nem poénból, hanem azért mert olyannak akartad magad odaadni aki szeret és megbecsül ehhez képest most jön valaki aki "csak szex és más semmi"..itt nem az a kérdés, hogy mimek fog tartani hanem az, hogy "elfecsérled" a szüzességed egy olyan emberre aki rádásul még nem is szeret annyira téged, hogy veled maradjon, lényegében a te döntésed de én sajnálnám így "elveszteni"
2008. máj. 17. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hozzátenném, hogy ez a szüzesség elfecsérlése egy nagy romantikus maszlag....Nem az számít h szűz vagy-e, hanem h szeretitek-e egymást?? Nem a nagy szappanoperás szerelemről beszélek, hanem hogy elmosolyodik-e a lelked, amikor rá gondolsz...;) Mert a szeretkezéshez ez kell. Én sem értem, miért vártál eddig, és hogy ez most hogy jött?

Írhatsz privátban, ha szeretnél, és beszélgethetünk. Szexuálpszichológiát tanulok, uh talán tudok mondani ezt-azt;)

2008. máj. 18. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Én nem adnám oda egy olyan embernek, akibe nem vagyok szerelmes. Lehet közvetlen utána nem fogod bánni, de majd jön valaki az életedbe, akit igazán szeretsz, akkor fogsz csak igazán belegondolni, hogy lehet megérte volna várni.
2008. máj. 18. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, és legfőbbképpen a fiú, akivel lefekszel.
2008. máj. 19. 01:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!