Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi az egészséges sex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az egészséges sex? Napi hány, vagy heti?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 06:00
 1/3 anonim ***** válasza:
szia,szerintem ez nagyon egyénfüggő,van akinek naponta többször, van aki hetente ,vagy havonta egy ,kétszer,és elégedett a mennyiséggel.vérmérséklet kérdése,plusz befolyásolja az egészségi állapot is...sok olyan pár van akik idősebb korukban ritkábban,de olyan is akik gyakrabban vannak együtt, mint fiatal korukban...rengeteg mindentől függ,...de viszont ha jó,és gyakori a sex ,és hirtelen csökken ,vagy teljesen megszűnik,az gyanús,ott valami nem stimmel az ágyban...egészében napi egy kettő-től heti egy kettő-ig egészséges,a napi több,az is gyanús...lehet nem minőségi az együttlét...a ritkább szerintem még 40-50 év közt is kevés....
2009. aug. 3. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
naponta... :) és nem egyszer ^^
2009. aug. 3. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt olvastam hogy heti 3-tól nő a fehérvérsejtszám , viszont a többtől már csökken , a kevesebb meg nem számít. Szóval így gondolom a heti 3 :) De az sem mindegy hogy hogyan ;)
2009. aug. 3. 10:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!