Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasiknál van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknál van olyan, hogy nincs kedvük a szexhez/pettinghez? Van olyan, hogy nem kívánjátok a partnereteket? És ha igen, mi az oka?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 01:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és van olyan, amikor nem kívánom a párommal a szeretkezést. Ezt sok minden kiválthatja, lelki okok, fáradtság, vagy csak egyszerűen nem vagyok olyan kedvemben. Viszont a párom gyakrabban szeretné néha.
2009. aug. 3. 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen van. Fáradtság, lelki okok vagy csak egyszerűen jobban esne egy kis ölelkezés és kuss.
2009. aug. 3. 01:15
 3/9 A kérdező kommentje:
én is lány vagyok, de én általában csak akkor kívánom meg amikor már ott van mellettem és megcsókol és kezdünk összemelegedni...de néha olyan érzésem van, hogy neki ninc sis kedve hozzá, nem muszáj szexről legyen szó...néha úgy gondolom csak azért csinálja hogy én élvezzem, de valójában ninc sis kedve hozzá.Van pasiknál olyan, hogy ott a csaj melletted, és simogatod, áll a rudi, de mégsem kivánod?
2009. aug. 3. 01:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul hogy "áll a rudi" de nincsen kedvem a dolgokhoz.
2009. aug. 3. 01:18
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) erre voltam kíváncsi
2009. aug. 3. 01:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos a "rudi" (:D) az áll, mert neki az a dolga. Érdekes dolgok ezek. Néha van olyan, hogy pl. buszon jön rám egy merevedés, és nem tudok vele mit csinálni. Max égek mint a nitró hígító. De attól, hogy áll, nem biztos, hogy bírnék szeretkezni. Lehet éppen egy családi botrány is. Fiúnak azon jár az esze, hogy anyuka, meg apuka együtt marad-e (csak példa!) és éppen nincs hangulata hancúrozni.

Szerintem :)

2009. aug. 3. 01:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem ezzel csak én vagyok így. Az én páromnak sincs mindig hozzá kedve és engem ez annyira frusztrál amikor én meg úgy szeretném. Ti hogyan oldjátok meg? 23 L
2009. aug. 3. 08:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát, eddig azt hittem , hogy azért nincsen kedve hozzá, vagy nem akarja, mert nem vagyok jó az ágyban...de ő is mondta már, hogy nem ez az oka, de gondoltam, hogy ha áll, akkor biztos van benne olyan érzés, hogy kíván. De akkor ezek szerint nem mindig :) / :( Amikor látom , hogy nem akarja, akkor hgayom, és inkább megnézónk egy filmet, vagy ilyesmi...nem szeretnék semmit sem erőltetni
2009. aug. 3. 16:44
 9/9 A kérdező kommentje:
* hagyom és megnézünk egy filmet...
2009. aug. 3. 16:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!