Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beindulnak a lányok, ha nyakon csókolják őket?
Figyelt kérdés
Mik azok a pontok melyek izgatást váltanak ki ha megpuszilom??? előre is köszi!:)2009. aug. 3. 01:05
1/28 anonim 

válasza:

Húúúú,a nyakra puszi az nagyon jóóóó :D Meg a csukló,nekem az is nagyon bejön.A többi helyet ismeritek,az "átlagos" :D
2/28 A kérdező kommentje:
ezekszerint tényleg izgató... :D
2009. aug. 3. 01:08
3/28 anonim 

válasza:

szerintem si izgató:) meg a has:) főleg a köldök
4/28 anonim 

válasza:

igen aztényleg jó angyon izgatóó és aamikor kiszívja áhh..:D
5/28 anonim 

válasza:

hmm nyakrapuszi meg mikor nyalogatja én már a gondolattól is beindulok , és a melleim hmm nekem azok is szerencsére érzékenyek
6/28 A kérdező kommentje:
látom, jó kérdést irtam ki:)))
2009. aug. 3. 01:18
7/28 anonim 

válasza:

előző vagyok . te fiú vagy ? szerintem ha egy csajt le akarsz fektetni kezd puszilgatni a nyakat , nehezen lehet nemet mondani vagyis én nehezen tudok mert ettől teljesen beindulok meg van amikor a smárolástól is :P
8/28 anonim 

válasza:

Igen jó volt a kérdés :))) Ez egy nagyon fontos testrész,remélem sok pasi elolvassa,hogy mennyire olvadnak a lányok a nyakrapuszitól :)))
9/28 A kérdező kommentje:
fiú vagyok:) 19 éves
2009. aug. 3. 01:25
10/28 anonim 

válasza:

akkor azt ajánlom hogy csináld ezt a lányoknak . juj alig várom hogy holnap randizzak egy sráccal gondolom mostmár kicsit bátrabb lesz :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!