Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egészéges-e ha többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészéges-e ha többször maszturbálok 1 nap?

Figyelt kérdés

Egészéges-e ha napi többször maszturbálok 1 nap? ->nem lesz valami káros hatása a spermiumokra? vagy a herékre?

és télleg igaz -e hogy ha dinnyét eszem attól édesebb lesz de ha viszont tej félét akkor savanyúbb az ize a spermámak?

2009. aug. 3. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:
dehogy lesz káros hatása, csak gyakorolsz egyet. napi 3-4 a minimum ha van időm:D
2009. aug. 3. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
én azt hallottam hogy az ananásztól lesz édesebb és a sőrtől keserűbb
2009. aug. 3. 00:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Egésége.
2009. aug. 3. 02:45
 4/6 anonim válasza:

Van káros hatása ha hosszú időn keresztül sokat csinálod.

1. Megszokod, és ahelyett hogy lányok után néznél, ennél a pótcselekvésnél kötsz ki.

2. A prosztata meg fog nagyobbodni egyrészt a gyakori használat miatt, másrészt mert nagyon sok ásványi anyag távozik belőled (főleg cink)orgazmusonként.

Rendkívül fontos, hogy ásványi anyagot pótoljál ha ilyen gyakran csinálod.

3. Bágyadt és kedvtelen leszel tőle.

2009. aug. 3. 12:47
 5/6 anonim válasza:

Szerintem egeszseges.

De nekem is lenne egy kerdesem ehhez kapcsolatban

Ha valaki minden 2. vagy minden 3. nak maszturbal, az karos lehet? Mert aki elottem irt az azt mondta hogy ha 1 nap tobbszor elmegyunk akkor karos, erre is valaszolj , koszi :)

2009. aug. 3. 14:42
 6/6 anonim válasza:
Mese nincs ezen a téren is vissza kell fognia magát az embernek. Egy nap többször csinálni hosszabb időn át káros. Ha 2-3 naponta csinálod, az már sokkal jobb. Ne lövöldözzétek el a patront, tartogassátok a kedveseteknek, a kapcsolat elején úgysem tudjátok megállni, hogy naponta többször ne szeretkezzetek.
2009. aug. 6. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!