Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elnyújtani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elnyújtani a szexet?

Figyelt kérdés
nagyon jó a szex a barátommal,de mégis hamar elmegy és szeretném aktust hosszabbra nyújtani.nem az oltásokra vagyok kiváncsi most elmondom,csak a gyakorlati tanácsokra,lányok veletek is van/volt ilyen,hogy a barátotok hamar elment? mit tesztek/tettetek ellene?
2009. aug. 3. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
hm. szerintem a barátod aktus előtt verje ki magának, és utána tovább fogja bírni =) remélem segítettem ^^'
2009. aug. 3. 00:17
 2/8 anonim ***** válasza:
én is elég hamar elmegyek, de én lány vagyok. elvileg a lányok el tudják nyújtani, de nekem még nem sikerült :S:D
2009. aug. 3. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Többszöri pózváltás, hoszabb előjáték, jobbat nem tudok, leginkább rajta múlik.
2009. aug. 3. 00:18
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi :)... ennek hasznát veszem..

de senkinél nincs így csak nálam :D?

TI,HOGYAN "SEGÍTETEK" MAGATOKON ILYEN SZEMPONTBÓL ?:D... hogyan nyújtátok el.. :) ?..

2009. aug. 3. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs így más is. Ha a férjem látja vagy érzi, hogy nekem milyen jó, rögtön elmegy. Nekem meg akkor jönne a java, de arról mindig lemaradok! :S
2009. aug. 3. 00:38
 6/8 A kérdező kommentje:

hát ez az :S

én is erre szeretnék segítséget kapni :S..

hogy ezt kikerüljem...

2009. aug. 3. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt. de ő megtanulta visszatartani magát. meg amikor érezte hogy már közel van ahhoz hogy elmegy, akkor kivette, vagy megállt, vagy lassított. meg először ő húzott fel teljesen. én meg csak egy picit őt.(pont hogy felálljon.)

Remélem segítettem. Puszí

2009. aug. 3. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
hát nálam az a baj hogyha hosszabb az előjáték, már akkor elmegyek :D
2009. aug. 24. 00:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!