Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az hogy nem elég hogy "ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy nem elég hogy "ki be huzogatom" neki? bövebben lent

Figyelt kérdés

volt vmi olyasmi kérdés hogy "mért nem megy el a barátom" erre 1 elmés válasz:

1. Gumiban kevésbé érzékeny a pénisze.

2. A saját kezéhez szokott, ami sokkal erősebben szorítja, mint a te hüvelyed, pláne, ha nem tudod még irányítani a hüvelyizmaidat.

3. Lehet, hogy gyakorlatlan, és azt hiszi, hogy elég, ha ki-be húzogatja neked."

mért mi dolga van még mint ki be huzogatni?

2009. aug. 3. 00:04
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
ingerelni a csiklót pl
2009. aug. 3. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
igen,meg köröz a csípőjével..mi ilyet is szoktunk és én is mozgok vele mondjuk ellentétes irányban:)...én nagyon szeretem :P...illetve azt is nagyon tudom ajánlani minden csajszinak,hogy megfogja a párja fenekét (misszionáriusban) és teljesen magába nyomja a hapsiját... és lök magán a csípőjével..szerintem eszméletlen jó :)
2009. aug. 3. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Elég értelennek tűntök így elsőre mind a ketten. A ki-be huzogatást, lehet gyorsan csinálni, lassan, méllyen bele, vagy csak épp hogy hozzáér, vagy ráülsz, és nem huzza ki, és úgy mozgatod a csípőd,hogy ő végig benned van..jajj rengeteg mindent lehetne írni, amit lehetne csinálni azon kivül, hogy huzogatja ki-be.
2009. aug. 3. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
értetlennek ?.. na nem hinném, én csak tapasztalatból írtam... chh -.-"
2009. aug. 3. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
a kérdezőrenek válaszoltam, nem a kommentre x/
2009. aug. 3. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést én tettem fel :D
2009. aug. 3. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
hmm kedves 2. válaszolo ezt a trükköt mi is kiprobáljuk majd :D kösz az ötletet :)
2009. aug. 5. 02:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!