Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ruci mennyire segít a férfiak felizgatásában?

Őszintén szólva teljesen lényegtelen miben vagy, barátnőm már többször próbált meglepni ilyesmivel, de annak ellenére hogy lelkesen bológattam, hogy milyen nagyszerű meglepetés (és hogy ne sértsem meg), valójában ez egy átlag fiú számára lényegtelen dolog... Nem nézzük h kin-milyen ruha van, ezt a nők képzelik csak (főleg saját magukból kiindulva)
Ha rögtön fel akarod izgatni, ne a ruhára hagyatkozz... Táncolj neki egy kicsit és garantált sikered lesz :)

pasifüggő
párom imádja ha szex közben rajtam marad a combfix vagy harisnyakötö vagy vmi apróbb szexi ruci (és nem illedelmességből mondja hogy tetszik neki,mert ő kéri,és látom is hogy jobban tetszik neki mintha sima ruhában lennék)
22/L

hát ez elég sok mindentől függ... ha mondjuk egy XS-es marha szexinek nevezett ruhába belepasszírozza magát egy pár számmal nagyobb hölgyemény, az nem biztos, hogy pozitív hatást vált ki... :D
de passz, ahogy észrevettem, nála elég egy 10 centis magassarkú és egy rövidnadrág is :DDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!