Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti lehet nagyon észrevehetően látni h egy csaj elélvez?
A barátnőmmel már sokszor voltunk együtt.. de nem vagyok benne biztos.. vagyis.. nagyon sokat nyög meg ha közbe beszélek hozzá és vmit éppen kérdezek tőle alig tud válaszolni.. akkor az azt jelenti h elélvez lassan ?
Mer sokáig birom nagyon.. csak sokan irják h nagyon lehet ezt érezni.. de mintha ezt nem venném észre..

Én általában szólok a pasimnak, hogy mikor élvezek el :) És akkor még gyorsabban csinálja, vagy éppen lassít picit, hogy jobb legyen nekem :P Kérezd meg tőle, pl: "hogy állsz cica?", szóval milyen közel van.. Szerintem ti is beszélhetnétek így közbe..:) Ha elmegy, akkor utána lehet picit kellemetlen, ha ugyanolyan intenzíven folytatod, szóval jó is lenne, ha szolna, mikor van a "most", és akkor te még szebbé tehetnéd azt a pár pillanatot a mennyben egy kis lágyabb kényeztetéssel... :P nekünk így bejött nagyon.
Amúgy vannak szerintem konkrét jelei is, pl: Megfeszül a teste, főleg ott lenn, vagy szinte már remeg.. sokminden :)
uuuu nagyon köszi mindenkinek... :D
Szoktunk beszélni közbe.. de konkrétan nem mert igy még rá kérdezni...
de általában alig tud beszélni közbe..

:D Én szeretem ha megkérdezi,abban nincs semmirossz, soha nem éreztem, hogy siettetne :) De ez egyéntől függ.
:P Én mindig szoktam szólni pasimnak, hogy mikor élvezek el :P

A válasz egyszerű.
Mikor elélvez egy lány, a puncijából egy bizonyos 'szag' 'illat' árad. -kissé morbidul kifejezve-
Én mindig tudom mikor megy el a partnerem.
Ha egyszer megérzed az illatot, tudni fogod.......
Illat, mert tudod hogy neki jó volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!