Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés után másnap szédültetek már (lányok)?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lefeküdtem. És másnap szédült nagyon. Veletek volt már ilyen? Mitől lehet?2009. aug. 2. 22:14
1/7 anonim 

válasza:

Én ilyenről még nem hallottam...Érdekes, de szerintem semmi összefüggés nincs a kettő között! :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! Remélem is hogy nincs semmi baj.
2009. aug. 2. 22:24
3/7 anonim 

válasza:

tuti h nincs összefüggés, egész más miatt szédült. Pl alacsony vérnyomás, front, nagy meleg, éhség, bármi.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. aug. 3. 08:28
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy terhes lett, hasznaltatok ovszert?
6/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy használtam.Első alkalom volt.És nem volt max 5 perc.El se mentem.Mert hagytuk az egészet mert fájt neki...
2009. aug. 3. 22:23
7/7 anonim 

válasza:

Kizárt h terhes legyen és am is ha az is lenne nem jelentkeznének már másnap tünetek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!