Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar a csajom szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a csajom szexelni?

Figyelt kérdés
én 18 F (szüz vagyok) a barátnőm 21 éves. És megbeszéltük hogy Kedden ott alszok nála és szeretkezni fogunk. de ma azt mondta hogy ott aludhatok de szexelni nem fogunk (pettingelni se). Mitől lehet?
2009. aug. 2. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Lehet, hogy menstruál.

2. Rossz vagy az ágyban.

3. Szeret, mint az öccsét, de semmi több.

4. Ő szeretkezni szeretne és nem tetszik neki,hogy ő csak a "csajod"

Egyébként nyugodtan megkérdezheted tőle :)

2009. aug. 2. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy még az is lehet hogy valami bántja, nyugodtan kérdezz rá, mondd meg neki hogy már minden hülyeség eszedbe jutott, legyen szives mondja el , oké h nem, de miért nem, mert aggódsz!
2009. aug. 2. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy: ez egy totál előre eltervezett szituáció. Meg van az időpont, a téma, meg minden. Hogy majd kedden megyek, ott maradok, szeretkezünk, és milyen jó lesz. Viszont: lehet, hogy ez idegesíti a barátnődet, lehet hogy ő spontán szeretné. Minek előre eltervezni? Majd amikor megkívánjátok egymást szeretkeztek és kész. Senkit nem lehet beidőzíteni, hogy kedden legyen kedved szeretkezni, mert úgy terveztük. És amúgy is attól, hogy nincs szeretkezés még tök jó lehet egymáshoz bújva aludni. De az is lehet, hogy megjött neki, meg a többi, amit már írtak.
2009. aug. 3. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó igaz, én is így vagyok vele
2009. aug. 3. 01:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!