Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál után csók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál után csók?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 22:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Nyami!
2009. aug. 2. 22:08
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
engem nem zavar.
2009. aug. 2. 22:18
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Engem ha kinyal a pasim, akkor kifejezetten élvezem ha megcsókol! :) Eddig miután lesz*ptam, mindig óckodott a csóktól, de mostanában rájött, hogy ő is szeret utána csókolózni! :)

Remélem kielégítő volt a válasz... :P

2009. aug. 2. 22:19
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nekem csajként jó érzés, ha utána megcsókol. Végül is, ha én nem undorodom a farkától (mert miért is tenném) akkor ő se undorodjon attól, hogy utána megcsókol
2009. aug. 2. 22:54
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne? Szeretkezünk, és utána hatvankilencre váltunk, mindketten a saját testrészünk ízével kerülünk szembe, keverve a másikéval. Ebből is abból is kapunk mindenképp, nem mindegy, hogy a szánkban is keverednek-e?
2009. aug. 2. 23:54
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
csak orál után szoktam csókolózni
2009. aug. 3. 01:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen. Ha a saját testemet nem vagyok képes elfogadni, akkor hogy "várhatnám el" ezt a barátnőmtől?Ha nem tenném, akkor ez után a következő marhaság kb az lenne, hogy jaj, nem csókollak meg, mert akkor átkerülhet a nyálad a számba és az olyan mintha beleköpne. Kicsit sarkítva fogalmaztam, de remélem érthető lett azért a lényeg.

26/F

2009. aug. 3. 08:40
 8/19 anonim ***** válasza:
21%
Ha ő kényeztet engem akkor részemről mehet,de hogy ha én őt, és el is élvez a számban,akkor ő már nem akar nekem csókot adni. Azt mondja,h úndorítónak tartja a spermát.. Szval hha csókot akarok akk fogat kell mosnom. Bár mondjuk megértem...
2009. aug. 4. 07:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem értem meg. Nekem is volt ilyen pasim, és annak nem engedtem soha hogy a számba menjen el. Egyszer hagytam neki, az elején, és ő is előállt ezzel a "nincs csók, mert a sperma undorító" szöveggel. Na akkor azt mondtam, hogyha undorító, akkor ezentúl az én számba se menjen. Nem vagyok szexrabszolga, hogy olyasmit tegyek, ami undorító...

Másik barátom nem volt ilyen kis finnyás...vele én sem voltam az. De ha valami szerinte gusztustalan, akkor miért várja el tőlem? Gondolom, ha a sperma gusztustalan, akkor engem is annak tart, amiért lenyelem.

2009. aug. 4. 08:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
én is megcsókolom utána
2009. aug. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!