Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál után csók?

Engem ha kinyal a pasim, akkor kifejezetten élvezem ha megcsókol! :) Eddig miután lesz*ptam, mindig óckodott a csóktól, de mostanában rájött, hogy ő is szeret utána csókolózni! :)
Remélem kielégítő volt a válasz... :P

Természetesen. Ha a saját testemet nem vagyok képes elfogadni, akkor hogy "várhatnám el" ezt a barátnőmtől?Ha nem tenném, akkor ez után a következő marhaság kb az lenne, hogy jaj, nem csókollak meg, mert akkor átkerülhet a nyálad a számba és az olyan mintha beleköpne. Kicsit sarkítva fogalmaztam, de remélem érthető lett azért a lényeg.
26/F

Én meg nem értem meg. Nekem is volt ilyen pasim, és annak nem engedtem soha hogy a számba menjen el. Egyszer hagytam neki, az elején, és ő is előállt ezzel a "nincs csók, mert a sperma undorító" szöveggel. Na akkor azt mondtam, hogyha undorító, akkor ezentúl az én számba se menjen. Nem vagyok szexrabszolga, hogy olyasmit tegyek, ami undorító...
Másik barátom nem volt ilyen kis finnyás...vele én sem voltam az. De ha valami szerinte gusztustalan, akkor miért várja el tőlem? Gondolom, ha a sperma gusztustalan, akkor engem is annak tart, amiért lenyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!