Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a szag amikor a feriak elelveznek es kijon a futyibol az valtozo?
Azt szeretnem megtudni hogy a sperma, amikor a ferfiak elelveznek es ami kijon a futyibol, az valtozo? lehet jo illatu is es rossz?
Es valamit lehet csinalni hogy jo illatu legyen?
koszonom a valaszokat elore is :)

Én azt hallottam, hogy attól függ, hogy mit eszel. Bár úgy emlékszem, hogy ettől az ízét lehet változtatni, hogy sós vagy édes. A szagát nemtom, hogy lehet-e. Szerintem nincs is szaga...
Íze:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__58..

Az enyemnek is van szaga, es nem nagyon tetszik... mondjuk meg: "UTALLOM"
a legleso: adtal linket, elolvastam, es en szinte minden nap eszek gyumolcsot, es megsem jo a szaga.
Mondjuk meg nem is kostoltam, de nem is akarom, talan majd 1x, nagyon keson :)
Es az baj lenne ha nem hagynam annak a lanynak akivel majd eggyut leszek hogy lenyelje vagy hogy valamit is csinaljon vele?

Szerintem ezt hagy döntse majd el a lány, hogy le akarja-e nyelni. Sok lány alapból nem teszi meg, és ha tényleg rossz "szagod" van, akkor valószínűleg nem is akarja majd a barátnőd sem.
De (!!!) az is lehet, hogy csak te nem tartod jó illatúnak. Van egy jellegzetes illata, az biztos, és nekem több pasim volt, tényleg nem mindenkinek egyforma, de többnyire ez izgatóan hat a nőkre. Mint például a lányoknál a punci illata. Én mindig úgy éreztem, hogy kellemetlen szagom van, a barátom meg egyszerűen bezsong tőle, és kőkemény lesz, ha arra kószálhat. Szóval szerintem várj még a kétségbeeséssel, addig amíg nem mondja a barátnőd, hogy nem tetszik neki az illatod. Tényleg mindenkinek más a sajátja mint ahogy mások érzékelik
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!