Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal még csak 2x...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal még csak 2x feküdtünk le de ő 1x se ment el :S gumival védekezünk lehet ez emiatt is?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze lehet emiatt is, magamról tudom h sokkal nehezebben megyek el gumival mint anélkül. Mindenesetre melegen ajánlom akármennyire sajnálod, maradjon csak fennt a cucc :))

Ha nem tud elélvezni az szerintem nem a te hibád de ha előtte szopod egy kicsit akkor sokkal jobban el fog jutni a csúcsra. Remélem segitettem, ha van vmi irj mailt. Puszi

2009. aug. 2. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Hát, ha ez velem történne meg, azt tudnám mondani, hogy nem izgat fel a barátnőm... De az, hogy egy fiú ne menjen el, miközben szexeltek, akkor nagyon szegényes lehet a szex... Guminak ehhez semmi köze.
2009. aug. 2. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőnek aranyos vagy :) a másodiknak meg csak annyit hogy PFFFF :D te nagyon tudhatod akkor vagány csávó vagy.... az ilyen megjegyzésekből nem kérek köszönöm
2009. aug. 2. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Gumiban kevésbé érzékeny a pénisze.

2. A saját kezéhez szokott, ami sokkal erősebben szorítja, mint a te hüvelyed, pláne, ha nem tudod még irányítani a hüvelyizmaidat.

3. Lehet, hogy gyakorlatlan, és azt hiszi, hogy elég, ha ki-be húzogatja neked.

2009. aug. 2. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. aug. 2. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
2. válaszolónak: nem a szex szegényes, hanem a te tudásod. Létezik olyan, hogy gátolt ejaluláció (a korai magömlés ellenéte). Ilyenkor erős és tartós az erekció, jól megy a szex, csak az orgazmust nehéz (vagy nem sikerül) elérni. Ettől a szex azonban még lehet nagyon is jó (főleg a nőnek), ugyanis a szex NEM PUSZTÁN ORGAZMUS!!!
2009. aug. 2. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
aaaaaaaajjj köszönöm :) mondani is akartam h a szex jó neki is és nekem is hiába kezdők vagyunk csak egyszerűen nem tud elmenni igaz én se nekem kell is idő de örülnék ha neki jó lenne....
2009. aug. 2. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is így kezdődött. :-) De addig gyakoroltunk, amíg sikerült kitalálnunk, hogyan is kell csinálni úgy, hogy mindketőnknek jó legyen.

Ami nekünk bevált: a lány háton, a fiú rajta, a lány a lábait összezárja. Így jóval erősebb a péniszen a súrlódás, mint ha száttenédd a lábad, vagy a dereka köré fonnád.

Másik kedvenc pozíció: a lány hason, a lábát összezárja, a fiú rajta, és hátulról hatol be. (Ezt kutyapózból indítjuk, aztán hasalok be a párom alá.) Ez is nagyon izgató a fiúnak, és a lányak is, mert a G-pontját izgatja. :-)

Amit ne csináljatok: ne legyen elvárás az orgazmus. Neked se esne jól, ha a barátod ettől tenné "sikeressé" a szexet, és ha nem sikerülne elmenned, akkor hibáztatna érte. Neki sem esik jól, ha elvárják tőle, hogy elmenjen, és ha ezen izgul, hogy vajon mpost sikerül-e neki, akkor több, mint valószíbű, hogy nem fog sikerülni. Ha nincs rajta az a nyomás, hogy "el KELL mennie", akkor jobban el tudja elengedni magát. Legyen az együttléteiket célja inkább az, hogy kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak! Az egészséges szeretkezés így működik - és így lesz a legnagyobb esély az orgazmusra mindkettőtöknek.

2009. aug. 2. 21:17
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. aug. 2. 21:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!