Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal még csak 2x feküdtünk le de ő 1x se ment el :S gumival védekezünk lehet ez emiatt is?

Persze lehet emiatt is, magamról tudom h sokkal nehezebben megyek el gumival mint anélkül. Mindenesetre melegen ajánlom akármennyire sajnálod, maradjon csak fennt a cucc :))
Ha nem tud elélvezni az szerintem nem a te hibád de ha előtte szopod egy kicsit akkor sokkal jobban el fog jutni a csúcsra. Remélem segitettem, ha van vmi irj mailt. Puszi

1. Gumiban kevésbé érzékeny a pénisze.
2. A saját kezéhez szokott, ami sokkal erősebben szorítja, mint a te hüvelyed, pláne, ha nem tudod még irányítani a hüvelyizmaidat.
3. Lehet, hogy gyakorlatlan, és azt hiszi, hogy elég, ha ki-be húzogatja neked.

Nekünk is így kezdődött. :-) De addig gyakoroltunk, amíg sikerült kitalálnunk, hogyan is kell csinálni úgy, hogy mindketőnknek jó legyen.
Ami nekünk bevált: a lány háton, a fiú rajta, a lány a lábait összezárja. Így jóval erősebb a péniszen a súrlódás, mint ha száttenédd a lábad, vagy a dereka köré fonnád.
Másik kedvenc pozíció: a lány hason, a lábát összezárja, a fiú rajta, és hátulról hatol be. (Ezt kutyapózból indítjuk, aztán hasalok be a párom alá.) Ez is nagyon izgató a fiúnak, és a lányak is, mert a G-pontját izgatja. :-)
Amit ne csináljatok: ne legyen elvárás az orgazmus. Neked se esne jól, ha a barátod ettől tenné "sikeressé" a szexet, és ha nem sikerülne elmenned, akkor hibáztatna érte. Neki sem esik jól, ha elvárják tőle, hogy elmenjen, és ha ezen izgul, hogy vajon mpost sikerül-e neki, akkor több, mint valószíbű, hogy nem fog sikerülni. Ha nincs rajta az a nyomás, hogy "el KELL mennie", akkor jobban el tudja elengedni magát. Legyen az együttléteiket célja inkább az, hogy kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak! Az egészséges szeretkezés így működik - és így lesz a legnagyobb esély az orgazmusra mindkettőtöknek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!