Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak velem van így? Puncipuki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van így? Puncipuki? A párom sokszor értetlenül néz hogy miért pukizok sex közben. És azt mondja még egyetlen barátnőjével sem volt ilyen. Utálom ezért magam.

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért puncipukizol mert a páros beléd pumpálja szex közbe a levegőt...az nem puki...csak a nunidből visszajön a levegő....Magadat miért utálod? Őt kéne fejbe kólintani,h ez miatt ítélkezik...

Egyébként mindenkivel megesik...az itt regisztráltak több mint 90%-ával....Velem is....Kutyapóznál főként..általában mindig :D...És nem reagálunk rá..Mert nem pukit hallgatni kezdtünk neki a dolognak és azt kielemezni,hanem a szexre koncentrálunk....

Szal nyugi..természetes dolog:) Googlin keress rá és mutasd meg barátodnak h nem vmi természetfeletti bajod van :)

2009. aug. 2. 20:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

hát a párod, jó nagy fax.

jó még egyel-talán vele szex?

mert már gátlásod lesz, ha így viselkedik veled.

mond meg neki, hogy még te se láttál ilyen kis görbe péniszt.

2009. aug. 2. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális dolog.Ha a párod ezt nem érti meg elég műveletlen lehet szexuális téren.A "puncipuki" akkor jön létre ha a hüvelybe levegő kerül és mikor a párod a benyomja a péniszét, annak távozni kell valahol, méghozzá a pénisze mellett.Ez kb olyan mint a felfújt lufiból kiengedett levegő.És azt is jelzi hogy egymáshoz illik a hüvelyed és az ő pénisze, nem marad rés sehol.Ha ezt nem érti meg, hát világositsd fel, és ne utáld magad mert teljesen természetes dolog. 20/L
2009. aug. 2. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

ma 20:48

ez alapján a párod hibája, hiszen rosszul kefél meg.

2009. aug. 2. 20:50
 5/15 A kérdező kommentje:
de engem is annyira zavar,hogy kutyapózban már sosincs kedvem csinálni. Minden egyesnél puki van.Már probáltam az intimtornát,de nem segitett.
2009. aug. 2. 20:51
 6/15 A kérdező kommentje:
igazából nem is sex közben van a puki,hanem utána,ha felállok vagy felülök.
2009. aug. 2. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
:D vicces.. de én is szoktam (21/F) illetve, amig volt kivel XD.. Sztem normális, szeretkezés közben mozognak a beleid és attól simán... ha onnan jön akk meg :D odamegy a levegő vhogy :) .. majd vki más biztos értelmesebb magyarázatot ad. Viszont a srác inkább fogja viccesre mert ahogy látom nem tesz ez jót neked, h felrója.. Örüljön, mint a majom a farkának, h van barátnője és szereti.
2009. aug. 2. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

ezek hülyék..mi az h csak akkor van ez ha rosszul keféli meg? hülyék ezek??

Amugy barátod se jobb, elég bugyuta ezen a téren..

Amikor nagyon élvezi egy nő a sezexet, akkor kitágul és a farokkal együtt bemegy a levegő és vhogy ki kell jönnie ilyenkor van ez a hang.. mi ilyenkor bnőmmel mosolygunk egyet és csináljuk tovább.. ennyi ;-)

2009. aug. 2. 21:08
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
nyugi nekem is van ienem az én párom mosolyog rajta de nem néz értetlenül elmondtam neki h sztem mitől van és őt nem zavarja
2009. aug. 2. 23:47
 10/15 anonim ***** válasza:

20:50 !

Hol írtam olyat h a másik fél rosszul kefélne? -_-"

(Első voltam)

2009. aug. 3. 01:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!