Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szexnél hogyan kerülhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél hogyan kerülhető el a végbélből " rákenődő anyag"a péniszre? Ettől gátlásaim vannak ha a párom anális szexre kér

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Lehet venni eszközöket amivel belül is megmosakodhatsz.Adj magadnak beöntést.Így egy ideig tiszta leszel. 22/L (én nem próbáltam csak olvastam szóval lehet nemjó amit írok)
2009. aug. 2. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Na most elvonulsz szépen és átgondolod, hogy mit is kérdeztél...

Mégis mi az a rákenődő anyag?Szar?Vagy mire gondolsz?És mi az hogy anális szexnél vannak gátlásaid?Egyáltalán melyik lyukat használod?

Szerintem korrigálj kicsit és tedd fel érthetőbben...

2009. aug. 2. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
A beöntéssel vigyázni kell,Egyrészt hasmenést okozhat,de a későbbiekben is károsítja a beleket,ha sűrűn csinálják.Okosabb a normális módozatokat csinálni.
2009. aug. 2. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha rendesen és rendszeresen tisztálkodsz, nincs ott semmi "rákenődő anyag". A "sima" szex előtt se árt lezuhanyozni.
2009. aug. 2. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

ha neked gátlásaid vannak, de a barátod ettől függetlenöl erőlteti, akkor szerintem akár döntés elé is állíthatod.

(én biztos megmondanám neki, hogy velem ez nem fog menni, és hogy balra van az ajtó.)

2009. aug. 2. 20:21
 6/6 anonim válasza:
Nem kenődik össze. Abban az esetben, ha mondjuk reggel megvolt a nagydolog, és este rátértek a témára, lehetőleg ne vacsizz előtte.
2009. aug. 2. 23:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!