Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél hogyan kerülhető el a végbélből " rákenődő anyag"a péniszre? Ettől gátlásaim vannak ha a párom anális szexre kér
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 19:54
1/6 anonim 

válasza:

Lehet venni eszközöket amivel belül is megmosakodhatsz.Adj magadnak beöntést.Így egy ideig tiszta leszel. 22/L (én nem próbáltam csak olvastam szóval lehet nemjó amit írok)
2/6 anonim 

válasza:

Na most elvonulsz szépen és átgondolod, hogy mit is kérdeztél...
Mégis mi az a rákenődő anyag?Szar?Vagy mire gondolsz?És mi az hogy anális szexnél vannak gátlásaid?Egyáltalán melyik lyukat használod?
Szerintem korrigálj kicsit és tedd fel érthetőbben...
3/6 anonim 

válasza:

A beöntéssel vigyázni kell,Egyrészt hasmenést okozhat,de a későbbiekben is károsítja a beleket,ha sűrűn csinálják.Okosabb a normális módozatokat csinálni.
4/6 anonim 

válasza:

Ha rendesen és rendszeresen tisztálkodsz, nincs ott semmi "rákenődő anyag". A "sima" szex előtt se árt lezuhanyozni.
5/6 anonim 

válasza:

ha neked gátlásaid vannak, de a barátod ettől függetlenöl erőlteti, akkor szerintem akár döntés elé is állíthatod.
(én biztos megmondanám neki, hogy velem ez nem fog menni, és hogy balra van az ajtó.)
6/6 anonim válasza:
Nem kenődik össze. Abban az esetben, ha mondjuk reggel megvolt a nagydolog, és este rátértek a témára, lehetőleg ne vacsizz előtte.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!