Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak 11-cm a farka! Sokszor nem szeretek vele sexelni inkább alszom! De néha elmegyek discoba és ott találok pasit és megkivánom öket és lefekszem velük és velük nagyon jó! Van ugy hogy egy hétvégén akár 3-al is! Ez baj? Sokan csinálják igy?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 18:09
1/19 anonim 

válasza:

Kérdezd meg a párodtól mi a véleménye.Szerintem viszont nagyon szomorú ez így.Mégis miért vagy vele?H szeretnéd, gondolom megpróbálnál a minőségen javítani nempedig mást keresni. 20/F
3/19 anonim 

válasza:

Nekem 12cm és nagyon vékony, a barátnőmmel 4éve vagyunk együtt, mindkettőnk szűz volt de már az első alkalommal 2x ment el egy aktus alatt. Lehet látja rajtad a megnyilvánulásokat és fusztrált, ami hozzájárul a nem teljesítéshez...
4/19 anonim 

válasza:

Te Jó ég...Máriám...
Egyáltalán miért csinálod ezt? Miért vagytok együtt? Szerintem a barátod Rod@dtul nemfog ennek örülni ha elmondod..Márpedig el kell mondanod!!!!!..Te pedig ezek szerint nem szereted ha ilyenekt csinálsz :(:(. Szerintem gondolkozz el azon, hogy mit akarsz :S Szakíts vele minél előbb..
Gondolj bele, lehet hogy ő szeret..Te mit éreznél ha egy hétvégén 3 lánnyal is összefeküdne?? :S
5/19 anonim 

válasza:

Ha ez nem kamu kérdés, akkor gratulálok Neked, jókora r...ibanc vagy.
6/19 anonim 

válasza:

igen. normális. mi még orgiázni is szoktunk, tudod a discoban csináljuk, nem is bírom ki hazáig. elkezdünk kefélni a barátommal a táncoló emberek közt és aztán szépen sorjában beállnak a sorban és megdöngetnek. bár néhányan csak rámverik, de ez a legjobb az egészben.
ott mindenféle méret van, a kisebbeket csak hátra küldöm a fenekemhez...
8/19 anonim 

válasza:

Valjuk be őszintén egy párkapcsolat a szexre épül,ha nem megy a szex akkor nem megy semmi.Az amit csinálsz kegyetlenség,inkább szakíts a pároddal az kevésbé fáj neki mint az hogy megcsalod Isten tudja hány férfival.
9/19 anonim 

válasza:

szerintem használd ki. hátha annyira berág, hogy felpofoz, vagy véletlen megbotlik, és az ökle az arcodba csúszik... 2szer egymás után...
10/19 anonim 

válasza:

Szakíts a pasiddal és akkor egyáltalán nem lesz baj. Utána már szabadon, lelkiismeret-furdalás nélkül szétkeféltetheted magad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!