Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik "rész" a kedvencetek orálnál?

Az a legjobb és a legszebb az egészben, amikor látod a kedveseden, hogy élvezi amit csinál. Technikailag pedig az a legkellemesebb, amikor eldurranok és Ő jobban "rátapad".
26/F

24 éves pasi vagyok
Nekem az nagyon jó az elején, amikor nem nyalja még meg a makkot, csak játszadozik, a szárát nyalogatja, közben rámnéz, nevet, látja, hogy már nagyon várom, hogy bekapja, megnyalja a makkot, de még akkor is csak egy puszit ad a makkra, aztán VÉÉGRE bekapja, és nyalja, hát ez nagyon jó, huhh, bárcsak itt lenne most barátnőm :)
aztán meg az egész jó

Amikor foghatom a fejét vagy a tenyerem köré tekerhetem a haját és az élvezés elött amikor a legnagyobbra dagad a makkom és közben megfogom a punciját és felnyomom az ujjam miközben telelövöm az egész száját!!!
;;;)))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!