Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet most velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet most velem?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem egy sráccal és azóta olyan, mintha folyásom lenne, vagy nem is tudom. Szex után is ilyen volt, de akkor azért mert többször belém élvezett és gondolom az csuroghatott ki, de aztán megtöröltem magam és le is zuhanyoztam, akkor egyszer meg ma már kétszer, de olyan mintha még mindig jönne belőlem valami. Közben hiába törölgetem...semmi nem jön. És olyan forró is vagyok és néha kicsit fáj (de az lehet hogy attól, mert elég vastag volt neki). Mi lehet ez? Valami pszichés dolog vagy valami fertőzés?
2009. aug. 2. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet nem kéne mindenkivel összefeküdni, és akkor nem kéne ezen gondolkozni. Ha a folyásod megváltozik, esetleg viszketsz, égsz vagy csíp ha pisilsz, akkor nődoki, mert lehet összeszedtél valamit. Ha nem lesz semmi, akkor valószínű csak mechanikai ártalom,és elmúlik pár nap alatt. Kicsit legyél előrelátóbb.

21/L

2009. aug. 2. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

biztosan valami fertőzés!

ha a bulibol mész dugcizni és nem állandó partnerrel csinálod akkor azert lehetne annyi eszed hogy ovszert huzatsz rá... még ha szedsz is tabit vagy más modon védekezel...

2009. aug. 2. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Na ennek aztán sok értelme volt. Nem elég, hogy ribinek néznek, de még beteg is vagy... pff. Na de várj még 1 kicsit, ha holnap is hasonló tüneteid lesznek akkor menj el a nőngyógyászhoz. Nem szabad halogatni, mert egyre rosszabbul leszel. Gondolom, fogamzásgátlót szedsz, ezért mehetett beléd a fiú. De egyéjszakás kaland alkalmával mindenképp használj óvszert is. (abból gondolom h egyjszakás mert nem azt írtad hogy a barátoddal feküdtél le)
2009. aug. 2. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Már bocs, de egyáltalán nem írtam, hogy buliban történt, sem azt hogy mindenkivel összefeküdnék. Nem tudom ezt hol olvastátok.

A sráccal egyébiránt másfél hónapja találkozgatok, csak most jutottunk el a szexig. De azért köszönöm a megalapozatlan minősítéseket

2009. aug. 2. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem azt írtam, hogy a barátom, mert nem is az. Találkozgatunk, de hivatalosan nem járunk. Inkább még barát zóna, de azért nem egy szedett-vedett f@sz
2009. aug. 2. 15:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!