Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nem élvezek el mikor a pasimmal szeretkezek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 15:24
2/8 A kérdező kommentje:
mással nem probáltam ö az elsö elég késön kezdetm a szexuális élettem
2009. aug. 2. 15:27
3/8 anonim 

válasza:

Talán beszélj vele, hogy figyu drágám, nekem ez így nem jó.
4/8 anonim 

válasza:

Gyakorolj, legyél türelmes és váltogassatok pózokat. Nem csak a pasid a hibás, két emberen múlik. És ne görcsölj rajta,mert annál rosszabb lesz. Attól,hogy nincs aktus alatt orgazmus, lehet nagyon jó a szex. Nekem is eddig vagy 2-szer volt, de attól nagyon jó a szex.
21/L
5/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm:)
2009. aug. 2. 15:44
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok nő van, aki a hüvelyi orgazmust nem éli át. És nem csak az elején, hanem sok-sok éven át. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó a pároddal a szex. Mond el neki, hogy neked mi esne jól, úgyis meg fogja tenni neked.
7/8 anonim válasza:
"!!! Elojatek !!!"
Ez a legfontosabb, ,mondd meg a parodnak hogy kicsit jatszadozzon az izeddel (nem szeretem kiirni a noi nemiszervet:D), olyan 10-15 percet, es csak utanna sexeljetek. Szerintem ez bevalik.
8/8 anonim 

válasza:

Hát én is ebben a problémában szenvedek sajnos!Probáld magad átadni az élvezetnek és ne figyelj senkire és semmire csak magadra!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!