Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egy másik férfival elégítteti ki magát orálisan, mert a felesége nem szereti csinálni, akkor meleg a nős krapek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 15:24
1/20 anonim 

válasza:

Biszex. Szerintem elég gáz, h a Bélára izgulsz, nem az asszonyra.
2/20 anonim 

válasza:

Ha csak azért csinálja, mert a felesége nem, de amúgy vonzódik a nőkhöz, akkor vagy nagyon bevállalós hetero, vagy bisex.
3/20 anonim 

válasza:

nem meleg hanem bisex.
hiszen nővel is csinálhatná... sok nő megcsinálja a pasit szájjal.
Speciel nekem olyan nő nem is kéne aki orálisan nem csinálja...
34F
4/20 A kérdező kommentje:
A ffi teljesen hetero(nak mondja magát), csak azért ment bele a játékba, mert a felesége nem hajlandó még kicsit se a szájába venni. Azért nem egy másik nővel csinálja, mert azt megcsalásnak élné meg a nejével szemben. Viszont szüksége van az orális kényeztetésre.
2009. aug. 2. 15:57
5/20 anonim 

válasza:

Durva basszus. Így is megcsalás, csak így még gusztustalan is. És nem értem miért ennyire vesszőparipája az orál...dugni már nem tud?
6/20 anonim 

válasza:

Biszex.
Amúgy ez ugyanolyan megcsalás.
Ha nem illenek össze, akkor váljanak el, utána lehet máshol kereskedni.
7/20 anonim 

válasza:

cseppet sem etikus, ha valaki nem vállaja fel magát.
8/20 anonim 

válasza:

sztem mindenkinek más a véleménye az orgazmusról nönek is pasinak is...
9/20 anonim 

válasza:

Remélem kiderül és páros lábbal rugja ki a felesége. Micsoda álszent süket duma.... Azért ment bele a játékba, mert Jancsit kívánt és nem Juliskát.
10/20 kolosszus22 

válasza:

Kamuzott a nyominger, biztos, hogy b*zi, de legalább is biszex. Ne mondja már, hogy másik nőt nem talált szopatni, az, hogy az meg nem számít megcsalásnak süket duma.
Inkább száradjon le a gyíkom, minthogy egy másik férfi szopogassa!
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!