Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak 11-cm a farka állva sokszor nem élvezek el mit tegyek? Lehet valamivel növelni? Vagy más megoldás?

Sokszor nem? Én kb. egy év alatt 2-szer ha elmentem. 11 cm-es farokkal ki lehet elégíteni egy nőt, csak gyakorolni kell, és pózokat próbálgatni. Sok előjáték kell, hogy már úgy fel legyél izgulva,hogy majdnem robbansz. És pózokból meg olyan,amiben a hüvely összeszűkül. ( kutya, misszionárius térdben felhúzott lábakkal meg van még sok). Növelni nem hinném,hogy lehet, főleg ha felnőtt férfiról van szó. Ne bántsd miatta, mert nem tehet róla,és biztos ígyis frusztrálja a dolog. Amúgy az én barátomé sem nagy, bár nem 11, hanem olyan 15 körüli. De nekem elég. Az orgazmust gyakorolni kell,ezt mondják az okosok. Nekem sem megy még, de nem töröm magam. Ígyis jó a szex,mert szeretem a barátomat és mindig kielégít máshogy, ha nem megyek el aktus közben. Ja és magadon is segíthetsz, én pl kutyában magamat is izgatom és úgy elmegyek és úgy is nagyon jó. Türelem és sok póz próba. Mást nem tudok ajánlani.
21/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!