Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt az első élményetek, amikor kinyalták a puncitokat és/vagy a popsitokat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 15:09
2/12 anonim 

válasza:

Nekem nem nagyon jó, ha sokáig csinálják, mert a többit nem tudom élvezni, pl. hogy a farkát belém teszi.
3/12 anonim 

válasza:

Én többet vártam tőle. Túlságosan paráztam, hogy vajon az íze, a szaga nem zavarja-e a páromat, meg annyira megalázónak éreztem az ő számára. Így nem is tudtam élvezni, kértem, hogy hagyjuk abba, mert kényelmetlenül éreztem magam. Később átbeszéltük a dolgokat, és jobb lett. :)
4/12 anonim 

válasza:

Fenomenális, őrjítő, és tudnám még sorolni a jelzőket...:)
19/L
5/12 anonim 

válasza:

semmilyen érzést nem váltott ki belőlem.
6/12 anonim 

válasza:

Utolsónak: akkor lehet, hogy nem jó helyen nyaltak (pl. hüvelynél, szeméremajkaknál)
Mert ha a csiklódat nyalják, az nem létezik, hogy semmilyen érzést nem vált ki belőled, annyira erőteljes érzés.
(utolsóelőtti voltam)
7/12 anonim 

válasza:

csiklóingerlés volt,még harapdálta is a barátom,de nem éreztem semmi különöset.
8/12 anonim 

válasza:

Akkor nem tudom...
Viszont a harapdálás nem fájt? Vááá, nekem még belegondolni is rossz, annyira érzékeny a csiklóm. A finom puha nyelv jól esik, de ha harapdálná... a hideg is kiráz...
10/12 anonim 

válasza:

A puncinyalásra nem igazán emlékszem, ezek szerint felejthető volt. De mikor a jelenlegi partnerem csinálta, akkor isteni volt mindkettő!!
22/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!