Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim kitalálta hogy bort...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim kitalálta hogy bort akar önteni a popsimba, ugye nem csípne vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

barátnőm mesélte,hogy ők a pasijával pezsgőt a puncijába,és hogy attól hogy be lehet rúgni...

bár engem nem vonz,de attol kiprobálhatjátok,nemhinném h maradando bajod lenne belőle

2009. aug. 2. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Régen a börtönbe csinálták azt,h diannás cukrot nyomtak a fenekükbe az emberek,mert attól könnyen és olcsón be lehet rúgni,ugyanis ott szívódik fel az alkohol,ma már csak a masszív alkoholisták csinálnak ilyesmit,ha szédületesen be akarnak rúgni.Szóval ezzel azért vigyázzatok.

mellesleg annak a bornak majd kifele is kell jönni és garantáltan nem lesz finom és tiszta...

2009. aug. 2. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

*ott szívódik fel z alkohol a lekönnyebben

bocsi

előző voltam

2009. aug. 2. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
És utána megissza a bort? Amúgy semmi bajod nem lesz, de ha sokáig bent tartod, valóban berúgsz tőle.
2009. aug. 2. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Pezsgőt a punciba,erről már én is hallottam.
2009. aug. 2. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!