Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom együttlét során kb.2-3 perc után elélvez. Mit kellene tennem/tennie hogy tovább tartson? 20/L
4 lehetőség is van:
1. a párod mielőtt szeretkeztek kiveri magának,és amikor utána veled van akkor sokkal tovább fogja birni!!
2.Először az előjátékba elélveztet téged,és utána ugye neked kevesebb idő kell h elélvezz... !
3.Elvileg ha a pasi közben nem arra gondol hogy hu ittvan előttem egy gyönyörü nő mesztelenül és pont dugom,hanem vmi teljesen más dologra,kocsik v vmi,akkor elmegy az ingere,és tovább birja.
4.ha a pasi közbe ugy csinál mintha pisilnie kéne,ugyis lehet késleltetni!: )
Eleinte az én barátom is ilyen volt, aztán egyre tovább és tovább bírta, mára már egész profi lett.:) Ma például min. 3/4 óráig csináltuk, bár pontosan nem tudom, nem mértük az időt, de annyi biztos volt.
Ő úgy csinálja, hogy amikor érzi, hogy már jön az a bizonyos pillanat, akkor lassít a tempón, esetleg pózt váltunk, addigis is pihen egy kicsit.
Amúgy úgy tudom, az is jó lehet, ha a fiú maszturbálás közben gyakorolja a késleltetést, tehát amikor már érzi, hogy közeleg a "vég", abbahagyja az ingerlést, lassít egy kicsit, aztán tovább folytatja, aztán megint lassít, és így tovább. Egy idő után hozzászokik ehhez.
19/L
19 éves srác vagyok. Nekünk az együttlét 1-2 órán át szokott tartani.
Következőket javaslom: ha sokat maszturbál a pasid akkor csökkentse az adagot ha lehet,mert az köztudottan rossz a szexre nézve.
Szex előtt ha kiveri, akkor sokkal tovább fogja bírni.
Próbáljatok más pózt, ahol nem lehet annyira mélyen behatolni, így is lehet késleltetni az orgazmust.
Próblj meg felül lenni, nálam pl. ugy sokkal nehezebben jön el az orgazmus.
Végül: ez lehet egy betegség, lehet hogy lelki trauma miatt van ez, beszéljétek meg, ha már semmi nem segít akkor menjen el orvoshoz, mégegyszzer leirom, ez lehet betegség is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!