Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estére kijön belőlem az "állat"?
Figyelt kérdés
Esténként teljesen bepörgök...
Olyan kívánós leszek, hogy nagyon...
Aztán ha már nem bírom, kielégítem magam, de másnap napközben olyan furcsán érzem magam...aztán estére megint előjön belőlem ez a szunnyadó valami...pedig még csak 15 vagyok és szűz...
Miért van ez?A hormonok?...
2009. aug. 2. 00:35
1/5 anonim válasza:
ez teljesen normális te este szeretnéd kiélni a vágyaidat de azért ez nem azt jelenti hogy rögtön le kell feküdni egy fiúval ha tetszik is!
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális...serdülőkor.. mindenkinek volt ilyen időszaka...Sőt nekem mostis tart csak már van kivel, így nem kellek önkielégíteni és nemis érzem magam furcsán.Ha megtehetjük, a párommal minden este szeretkezünk.De van hogy napközben is.Jó dolog a szex és teljessé teszi a kapcsolatunkat szóval elég sokszor szeretkezünk.De ha jó, akkor miért ne?Nah szóval a lenyeg, ez teljesen normális.. 21/L
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Én is ilyen voltam ennyi idősen estére nagyon megnőtt a szexuális vágyam, de most már szerencsére nekem is van kivel.
20/L
5/5 A kérdező kommentje:
lány
2009. aug. 5. 21:53
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!