Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol feküdjünk le a barátommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol feküdjünk le a barátommal, ha egyikünk szülei sem engedik az ottalvást? :S Van vmi tippetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az biztos hogy valamelyikötöknél kell, mert azért vadidegen helyen...

Mennyi ideje vagytok együtt? Lehet hogy még várni kell vele.

Amúgy azt tudom tanácsolni hogy menjetek el esti programra valamerre este ő hazakísér vagy te kíséred haza őt és már "túl késő lesz ahhoz hogy hazamenj".

2009. aug. 2. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van.Esetleg lehet egy hotelszoba csak az költséges ha sokat szexeltek.De ha nem egy város közepén laktok akkor meg lehet oldani, méghozzá romantikusan a természetben.Főleg ilyen jó időben. 19/F
2009. aug. 2. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy szimpla délután, amikor nincsenek otthon?
2009. aug. 2. 00:55
 4/9 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell ahhoz éjszaka meg együttalvás...jól írta előttem a hozzászóló, egy délután, amikor senki sem zavarhat meg titeket nyugodtan megtörténhet a dolog.
2009. aug. 2. 01:42
 5/9 anonim ***** válasza:
nalunk se lehet otaludni, de megoldjuk napkozbe, raadasul nem engedik bnomnek hogy zarja az ajtot, szoval csak kilincsre van csukva es ugy szoktunk szeretkezni:) meg neha a buzatablaba:)
2009. aug. 2. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a délután...De mondjuk szerintem a természetben is nagyon jó lehet:)
2009. aug. 2. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
mi megoldottuk :P mindig volt vmi üres ház(esetleg bnő vagy bárki szóba jöhet akiben megbízol!)ha nincs ilyen lehetőség akkor marad a természet...biztos van a város szélén vmi erdős rész ahol nem jár senki,és ez még izgalmas is!sok sikert :D
2009. aug. 2. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
En mindig azt mondtam a szuleimnek h attol h nem alszunk egyutt, ne vegyenek ra merget h nem fog tortenni semmi. Persze sok mulik azon hany evesek vagytok, de mindent meglehet oldani csak akaratero kell hozza.
2009. aug. 2. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nallunk nehezen ment az egesz...Baratom 33km-re lakik tolem(nevezzuk a varosnak),en c varosban lakok es mind a 2en a b varasba jarunk suliba :)

1 kicsit bonyolult :)

Megbeszelte az 1ik nagyon jo baratjaval,hogy 1 kicsit tunjon el othonrol es hagyjon minket 2esben :)

Sikerult is :)

Remelem nektek is sikerul :)

2009. aug. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!