Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges valakit alvás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges valakit alvás közben kielégíteni?

Figyelt kérdés

mármint lehetsges az,hogy h. a barátnőmet kinyaljam,megujazzam.... amíg ő alszik? vagyis rögtön feébred amint huzzányúlok?

jah és csajok nektek volt már ilyen élményetek?

2009. aug. 1. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nost , ha hozzá nyulsz és elkezded ujjazni akkor simán fel ébred, de ha jol esik neki akor nem fogja azt mondani hogy neeeeeee, szoval csináld szerintem, hát igen nekem már volt ilyen élményem a barátom be nyult a bugyimba este, de felébredtem és folytattuk tovább XD
2009. aug. 1. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:

oké.

amúgy ha simogatom a punciját,fenekét,mellét arra nem nagyon ébred fel elég mélyen alszik... de mindenképp ki askarom próbálni:P

2009. aug. 1. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fel fog rá ébredni.Nekem is volt hasonló élményem,jó volt,de felébredtem még az elején és folytattuk.Azonkívül én is szoktam így ébreszteni éjjel a páromat,nem szokott érte haragudni...
2009. aug. 1. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is nagyon érdekel, mert eddg még énis "csak" odáig jutottam, hogy simogatás.. nem akartam felkelteni.. de am kiváncsi vagyok hogy reagálna. :)
2009. aug. 1. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel megbeszéltük, hogy ha felébredek éjszaka akkor megtámadom, de általában olyan későn alszunk el a szex miatt, hogy vagy alszom reggelig, vagy nincs szivem felkelteni 2 óra alvás után...

Minden esetre, szeretném kipróbáli és majd leírom milyen volt!

P2

2009. aug. 1. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

na ezt miért kellett megkérdezni, miért nem próbálod ki, mi próbáltuk, de nem sikerült, egyikünknek sem a másikat:S

lehet,h van olyan aki alszik de az hogy élvez el??? arra én is kiváncsi vagyok..

2009. aug. 2. 05:56
 7/7 anonim válasza:
100%
nalunk 2 gyerek van es mig ok fenn vannak nem lehet szexelni mire elalszanak faradtak vunk mi is igy alszunk majd ejjel amelyik megebred igy kolti a masikat persze rogton megebred a masik de nekem nagyon jo szokott ilyenkor lenni mert mar nem vok anyira faradt sztem probald ki es ha nem szerti tobbet ne csinald.
2009. aug. 2. 08:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!