Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy elment a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy elment a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam a barátnőmmel és megújjaztam. Miután végeztünk kiment pisilni (valahol olvastam hogy sok csajnak kell utána) Mikor kérdeztem milyen volt, nem mondott semmit csak megcsókolt. Honnan tudhatom biztosan hogy volt neki orgazmusa?
2009. aug. 1. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Az,hogy pisilnie kellett,az nem feltétlen jelenti azt,hogy elment!!!

Amúgy meg kérdezd meg tőle,hogy sikerült-e elmennie,igy a legegyszerúbb kideriteni!!!:SSS

2009. aug. 1. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hát, az orgazmus pillanatában nem bírod kihúzni az ujjad:D

összeakarja roppantani, meg kicsit meggörnyedhet is, rángások stb...

2009. aug. 1. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"nem mondott semmit csak megcsókolt"

hát, azért ez szerintem nem túl meggyőző...

mondjad, hogy megint szeretnéd megujjazni... és az inkább nemet mond, akkor tuti szar voltál.

2009. aug. 1. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem de nem szólt semmit csak mosolygott és megcsókolt. Elég szűk volt bedugni sem volt egyszerű...
2009. aug. 1. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor jó volt, de nem biztos, hogy orgazmus is volt.
2009. aug. 1. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:

de ne rágd magad rajta, csak csináld,ha azt mondja hogy szeretné és jó volt. akkor biztos nem volt olyan rossz...

ha rossz lett volna, akkor biztos nem lenne repeta...

2009. aug. 1. 20:35
 7/8 anonim válasza:
Hát,akkor valószínűleg nem ment el.Nekem is volt ilyen,és én is így reagáltam rá,de aztán később elmondtam neki.:)(Lány voltam)
2009. aug. 1. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
ha becsapja az ajtót :)
2009. aug. 1. 20:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!