Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már nektek ilyen múltú/tö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nektek ilyen múltú/történetű barátnőtök? Elkaphattam-e tőle valamit egy pár perces eggyütlét alatt is?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szerettek sokat olvasni, ezért megpróbálom röviden leírni.

1 hónapja elmentem pár osztálytársammal a balcsira a saját nyaralónkba kicsit nyaralni(fiuk-lányok). Mindig egy szobában aludtam az eggyik lánnyal, és az utolsó éjszaka kicsit közelebb kerültünk egymáshoz (fogyott elötte egy kis ital is).

Aztán csak pár percig tartott az egész "eggyütlét" ugyanis, miután már egymásban voltunk, valószínűleg az ital hatására elkezdtem lankadni :)

Utána 2 órával megpróbáltuk megint, hasonló sikerrel.

Azonban szinte teljesen ki is ment aznap a fejemből, hogy ezt az amúgy kedves lányt, körülbelül 12-13 éves korában kétszer is megerőszakolta egy (azóta már elkapott) utcán császkáló őrült. (És nem éppen a tisztálkodásáról volt híres ez az ember) (Most a lány 18 éves)

Persze hülye fejjel nem védekeztem.

Az a kérdésem, hogy elkaphattam-e ilyen rövid eggyütlét alatt valamit? Mik azok a leggyakoribb tünetek amiket észlelnem kellene ilyenkor?

Tehát nem volt semmi vad dolog, de azért mégis csak benne voltam a lányban. történhetett-e valami?

Köszönöm

2009. aug. 1. 20:13
 1/7 anonim válasza:
91%

Ha 1 hónapja volt ez, akkor már meg kellett volna jelennie valamilyen elváltozásnak a szerszámodon...

Gondolom valami gombás fertőzésre gondolsz, Candida, és hasonlók.. Annak már jele kellett volna legyen. Nagyobb fertőzést szerintem meg nem kaphattál el.

2009. aug. 1. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Nos... Ha csak egy picit, 1 cm-re bedugod a péniszed akkor is elkaphatod tőle a dolgokat. Kérdés: A lánynak van valami baja? Mert ha van fertőzése esetleg gombás akkor tuti elkaptad tőle na az AIDS-ről nem is beszélek.

Az hogy megerőszakolta őt jó pár évvel ezelött valaki, nem jelent semmit... Végülis ha utána volt vmi baja gondolom csak elment ennyi év után nődokihoz és csak kigyógyult az esetleges fertőzéséből/betegségéből...

Kérdezd meg tőle van-e vmi baja. Am meg ha a lány nem szed semmi bogyót akkor valszeg terhes is maradhat, de igen kicsi erre az esély, de ottvan.

2009. aug. 1. 20:29
 3/7 anonim válasza:
55%

Ha 1 hónapja volt ez, akkor már meg kellett volna jelennie valamilyen elváltozásnak a szerszámodon...

Gondolom valami gombás fertőzésre gondolsz, Candida, és hasonlók.. Annak már jele kellett volna legyen. Nagyobb fertőzést szerintem meg nem kaphattál el.

Szóval úgy vélem, nincs gond!

2009. aug. 1. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés. a gombás fertőzésnek NINCS külső jele ffiaknál, csak hordozzák a kórokozót. ezért van sokszor, hogy pároknál a nő újra és újra visszaesik a hüvelygombába, mert mivel a pasinál nincsen jele, így csak utólag jönnek rá, hogy valószínűleg a pasi fertőz vissza állandóan és ez sokszor be is bizonyosodik. ha nagyon aggódsz kérdező, akkor menj el egy bőr-és nemibeteg gondozóba, ott kiszűrik, elkaphattál-e valamilyen nemi betegséget.
2009. aug. 2. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Pl. az AIDS évekig lehet tünetmentes.
2009. aug. 3. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hiszem h elkaptál volna pl gombát, ugyanis ha 12-3 éves korában megerőszakolták a lányt, teszem azt gombás is lett tőle, sztem zavarta volna annyira a viszketés, h 18 éves korára kikúrálja magát...nem?

Szal a gomba szerintem esélytelen (vagyis nem esélytelen, de ha igen, akkor tuti nem a csávó miatt...)

Az AIDS tényleg tünetmentes lehet jódarabig, azt csak teszttel tudod leellenőrizni. (de amúgy testnedvekkel terjed, te meg ugye nem mentél el benne, és ha a péniszeden nem keletkeztek apró sérülések a közösülés miatt, akkor nem kaptad el vszínűleg. De ha aggódsz egy tesztet megér, bár nem tudom mennyibe kerülhet:D)

Szifilisz tünetei már jelentkeztek volna...

Most így hirtelen több nem jut eszembe:D

Ha aggódsz menj el AIDS tesztre.

2009. aug. 3. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

ja, és a lányt 5 évig nem is zavarta semmiféle nemi betegség, amit esetleg összeszedett? ugye te sem gondolod komolyan. vagy ha megerőszakolták akkor most már tisztátalan?

egyéjszakás kalandnál miért nem húzol gumit?

2009. aug. 4. 02:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!