Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h. ha egy pasi lefekszik 4 csajjal akk. mindenki azt gondolja, h hű micsoda menő pasi, de ha egy csaj fekszik le 4 pasivl akk a többségnek az a gondolkodása h az a csaj egy k. va?

Természetesen! Ha nincs senkid és úgy csinálod akár naponta más pasi fordulhat meg Nálad, senkinek semmi köze hozzá.
Inkább dicsérendő hogy tapasztalatokat szerzel, mert ha jó vagy a szexben azt egyik pasi sem fogja rossz néven venni.
Ehhez viszont tudni kell, ha a csajod jól csinál valamit valószínű eleget gyakorolta, erre sokunk nem gondol, pedig kéne!
P2
köszi a választ :)
1ébként nem arra gondoltam h minden szembejövő pasival lefekszik egy csaj,hanem aki(k) bejön(nek) neki

Én sem dugtam be x számú lányba :D
Amúgy az nem zavar ha szerelemből megtette ,pl a barátnőmnél is csak az az egy eset idegesített a múltjában , amikor csak úgy megtette. És meg is bánta. Persze a múltja szóval nem változtathat rajta senki ,és már a jövőt kell nézni , de biztos nem tudtam volna elviselni ,ha megcsinálja ezt vagy 4 pasival még.
Szerintem :)

Ahhoz hogy egy pasi 4 kurv.. öö lánnyal le tudjon feküdni, ahhoz normál esetben kell a lány beleegyezése is.Itt mutatkozik meg hogy minden..ööö nagyon sok lány qrva.
A nő a befogadó.És ha már sok férfit fogadott be, akko ő egy qrva és kész:D.
A tapasztaltság amúgy sem a partnerek számától függ normál esetben, hanem a mennyiségtől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!