Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy tranny-val! Milyen lesz?
A történet ott kezdődött, hogy egyik ismerősöm, tudván, hogy nyitott és minden újra/érdekes dologra kapható vagyok, bemutatta nekem újdonsült kolleganőjét! Multinál dolgozik, a csaj most érkezett Vietnámból, 2 évig marad.
Nem is volt gond, bejövünk egymásnak, huncut mosoly, mandulaszemek, fekete haj, formás cicik!
El is kezdtünk randizgatni, (már 2 hónapja), amikor kicsit becsíptünk egy night club-ban, és elmesélte, hogy ő valójában fiúnak született, de mindig is lánynak érezte magát, lánynak nevelték, és úgy is viselkedett.
Végülis, egyetemet végzett nő, tudja, mit csinál.
Én meg mit mondhattam volna erre, ha tetszik nekem. Kiderült, hogy mindene olyan, mint egy lánynak, kivéve odalent maradt a régi...
Namármost, az lenne a kérdésem, h mire számítsak, ha arra kerül a sor??? Milyen egy tranny-val, aki majdnem teljesen nő? Ők hogy élveznek el? És... Ők is spriccelnek, úgy, ahogy kell?
Annyira helyes, kedves, remélem, nem lesz gond!

mire számíthatsz?
azt írtad, hogy mindene nő, kivéve ott lennt. ez azt jelenti, hogy van farka, azt még nem műtette át puncivá.
s.ggbe tudod dugni, meg ő is téged, orál stb.
vagyis olyan mintha egy férfival lennél, aki női ruhákban van, és mellei vannak.

ne haragudj ,hogy ezt mondom de a férfi nekem akkor is férfi marad akárhogy műtette magát, meg akármilyen nőies. Ő soha nem lesz nő, és nem tudom hogy mért kell egy gyereket nőnek nevelni ha egyszer férfinak születik... erre a részre csak azt tudom mondan ihogy nagy az isten állatkertje.De akkor ezekszerint nem teljes mértékben felelős ezért. De tégy úgy, ahogy kedved tartja. Amennyibe tetszik és szeretnéd ugyse hallgatnál ránk ha az ellenkezőjét mondanánk, másrészről te ismered, te neked kell döntened.
A kérdésre is válaszolva, nem tudom miylen lehet vele, sztem olyasmi mint egy meleg férfival...
Fura... Van, aki meg a lányokkal imádja az analszexet!
Most erre mit mondjak? Nem vetted volna észre, annyira leszorítja a bugyi! Persze este kiderül minden!

Egyedülálló élményben lesz részed az biztos.
A lányok közül kevesen vállalják be az análsexet Neked meg tálcán érkezik, szóval 1 pont oda.
Ha szerencséd van akkor lányként fog viselkedni, ha nem akkor Te is megtapasztalod az análszexet, 1 pont minusz.
Esetleg érdeklődd meg milyen partnerei voltak eddig, de szerintem nem túl sok, őket nehezebben fogadják el. Valószínű azért le kell majd szopnod, hogy neki is jó legyen, mert az egyoldalú szex csúnya dolog.
P2

Ti ezt nem értitek, soha nem is fogjátok megérteni.
Attól, hogy férfinak született, attól még nő! Ezt tudom, velem is ez van, csak "fordított felállásban".
Úgyhogy ha a szerelmem meginogna emiatt, borzalmasan érezném magam.
Az ilyen embereknek szüksége van valakire, aki támogatja őket, aki érezteti velük, hogy olyanok, amilyenek lenni akarnak.
Járj vele, ha szeretnél, és ha kedveled, aztán ha "odáig" eljuttok, akkor se ess pánikba, ösztönösen fog menni minden.
Remélem össze fog jönni nektek!
17 FtM

öm, nem akarok bunkó lenni meg minden, de mégis mit vársz egy olyan kapcsolattól ami már egy hazugsággal indul? .. szóval, hazudni a legalapvetőbb dologról, a nemedről sztem kicsit elárul azért valamit az emberről..
nem azt mondom, hogy menjen oda és úgy mutatkozzon be, hogy "szia xy vagyok mellesleg tanszi" de ha már eljutottatok odáig, hogy randiztok, az első alkalommal közölnie kellett volna, nem csak sokadjára részegen.. mivan ha nem piáltok be addig amig el nem jön a szex ideje? ott tudod meg már totál felizgulva, hogy pasival van dolgod?...
mindenesetre, én elgondolkodnék, hogy mennyire lehet jövője így ennek a kapcsolatnak, utána meg a szex az mellékes dolog lesz, jön majd ösztönből.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!