Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a fiúknak a tökönrúgás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a fiúknak a tökönrúgás?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, veletek fiúk történt e már ilyen? Csajok esetleg mogyoróztatok e már fiút? Netán fiúk ti egy fiút?
2008. máj. 16. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.
2008. máj. 16. 14:30
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Van melled, jó nagy? Csapták már meg amúgy istenesen?

Nos: az még semmi...

2008. máj. 16. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

Most őszintén? Mennyi lehet az IQ-d ? Nem bántásból, de hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni?

Persze, hogy fáj nekik.. ha a nemi szervedet rugdosná valaki, neked talán izgató lenne?.... Ez nem egy ÉLMÉNY basszus, ... amit utána mesél az ember.

2008. máj. 16. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

1. Már hogyne fájna nekik! Szerinted ha téged rugnának meg a nemiszerveden vagy a melleden nem fájna? Ilyen hülyeséget...

2. Egy épeszű ember direkt nem okoz fájdalmat annak akit szeret/tisztel, így ha már valakivel ott tartok hogy a heréi a kezemben vannak, nyílván nem okozok neki fájdalmat.

3. A fiúk tudják mennyire fáj ha ott megrúgják őket, mégis mi a francért akarának mást megmogyorózni?:P Ezt a f*szságot... Plusz egy férfi max akkor és a másik férfi heréihez, ha buzi, vagy ha urológus....

2008. máj. 16. 20:54
 5/13 anonim válasza:
25%
Olyan szívesen pinán rúgnálak egy acélbetétes bakkancsal.. Aztán majd megnézném mennyire esne jól.. agyam elszáll.. hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?! -.-"
2008. máj. 25. 21:33
 6/13 anonim válasza:
90%

Nos volt benne részem egyszer.Még a suliban történt.Nem tudtam az óra rendemet és bementem elsö órára,de az nem volt.Egy rita nevü csaj is igy tett.

Nos ö mini szoknyába és nec harisnyába volt.Poenból benéztem a szoknyája álá.És onnantól elvesztettem józanságom.Megfogtam a valagát,erre tökönrúgott a térdével.Soha azélött nem éreztem ekkora fájdalmat.

Ám örömmel emlékszem vissza erre az esetre,ugyanis mazohista vagyok,de azért még 1x nem élném át.

2008. szept. 7. 15:01
 7/13 anonim válasza:
90%

szia,

itt lehet beszélgetni a témáról:

[link]

2009. ápr. 3. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Az anatómiai háttere a következő: a herét egy feszes erős hártya(tunica albuginea) veszi körül. Ez nyomás alatt tartja a here csatornácskákat, hogy a spermiumok a mellékherébe vándoroljanak. Képzeld el, hogy ez a szövet eleve nyomás alatt tartja a herét, hát még ha rúgás éri. Egyébként vigyázni kell vele, mert a legkisebb ütés is fáj, meg terméketlenséget eredményezhet a túl sok erőhatás a herékre.
2009. ápr. 15. 23:40
 9/13 anonim válasza:
55%

Egyszer még általánosban bementem 0.órára 1 órával előbb de még nem volt ott senki.Elsőnek egy Orsi nevű bombázó jött meg de ezúttal egy igen feszülős farmerban és átlátsz blúzban jött.Olyan jól nézet ki hogy muszáj volt megfogni a seggét.És akkor tökön rúgott.Annyira erősen hogy összegörnyedtem a padlón.És akkor odahajolt felém hogy megfenyegessen és akkor csak úgy könyörgött az átlátszó blúza hogy megmarkoljam.Akkor még egyszer tökön rúgott és akkor szinte már össze estem a fájdalomtól.De ha rágondolok a sárga-fehér melltartójára akkor megérte.De nem akarom megismételni.AÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

!!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 30. 15:19
 10/13 anonim válasza:
100%

. . .. . . . . . . . . . . ,.-'". . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`. . /" . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _

2011. aug. 26. 00:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!