Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom elalszik miközben kérem arra, hogy kézzel simogasson?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Keltsd fel! :)
2009. júl. 31. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Pofozd fel!!! Milyen dolog az hogy elalszik amikor te kényeztetésre vágysz!? Ezt nem szabad hagynod!

(23/F)

KG

2009. júl. 31. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyanazt javaslom mint az előző hozzászóló. ha ennyire unná hogy engem kényeztet nagyon meg lennék sértve és lehet hogy tényleg meg is pofoznám...
2009. júl. 31. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélj hozzá,én is azt szoktam:))Nem hagynám h elaludjon:) Ha azon is elalszik,az már gáz.
2009. júl. 31. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak nagyon fáradt volt? Egyszer velem is előfordult, hogy majdnem elaludtam, miközben simogattam őt, de mentségemre legyen, hogy én előtte valamiért napokig képtelen voltam aludni és zombi voltam, ezért történhetett...

Viszont ha ez nem egyszeri eset volt, hanem többször is megtörtént már, az elég fura... Én nem hagynám szó nélkül. Kérdezd meg tőle, hogy ennyire nem csigázza fel a gondlat, hogy éppen téged simogat? Ennyire nincs kedve hozzá? Mi az oka?

2009. júl. 31. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:

-Ha egyszeri alkalom volt elnézhető.Lehet nagyon nehéz napja volt.

Ha viszont gyakori ,(mint a volt barátomnál aki egy lusta, önző disznó volt),akkor állj ki magadért.

Főzz neki egy kávét =)

2009. júl. 31. 18:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!