Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kell helyesen maszturbálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell helyesen maszturbálni?

Figyelt kérdés

Bocs, de nem tudtam normálisabban összefoglalni a kérdést. Fiú vagyok, még szűz, és azt kérdezném, konkrétan, hogy maszturbálásba mennyire kell bevonni a makkot? Nekem sajnos annyira érzékeny, hogy én simán csak a bőrt húzogatom, és nemmerem a makkot is ingerelni. Attól félek, hogy ebből gondok lesznek az első lánynál... Ha nemmerem az ujjammal megsimogatni akkor kétlem, hogy egy punciba be merném rakni :S:D Ez természetes, hogy ennyire érzékeny, vagy emberenként változó? Hozzá kell szokni és kész, vagy mit lehet tenni vele? Kérem, hogy a rosszalló és felesleges hozzászólásokat kerüljétek, mindenkinek +t adok aki a kérdésre válaszol, egyébként nem.

Kösz előre is..

2009. júl. 31. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

úgy maszturbálj ahogy neked jó

igen ez személyenként változó és nem naon lehet vele mit tenni

a puncitól meg ne félj - nincs ott semmi ami kellemtelen volna

sőt valószínűleg mivel te érzékenyebb vagy ezért gondolom nagyobb örömöket is élhetsz át benne

2009. júl. 31. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehh, szerinted másnak nem érzékeny? :D Én sem ingerlem soha, a kezem túl érdes lenne ehhez, még akkor is, ha tele van mindenféle dologgal, ami síkosít. A punci viszont azért nem ugyanaz...
2009. júl. 31. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is paráztam ugyan ettől, én nekem is nagyon ingerlékeny a makkom, a mai napig nem piszkálom önkielégítés közben, mert tudom, hogy érzékeny. Ettől függetlenül soha nem volt problémám a szexszel. A leendő partnereid testnedvei miatt egyáltalán nem fogod kellemetlennek érezni a dolgot, mivel normális esetben 100%-ig síkosítva lesz az érzékeny terület. ;)

19/F

2009. júl. 31. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki, sikerült megnyugodnom :)
2009. júl. 31. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
ha jolertem te a "makkodat" akarod berakni a punciba? na azt meg minek? :D
2009. júl. 31. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
14:52 - úgy látszik te nem igazán ismered az anatómiai fogalmakat, akkor kérlek ne beszélj :)
2009. júl. 31. 14:55
 7/8 anonim válasza:

Úgy csinálod ahogy tetszik, ez emberfüggő :D

Amúgy az érzékenységgel ne törődj, de ha mégis úgy érzed hogy "élesben" gondok lennének akkor maszturbálás közben próbáld lépésenként a makkot is izgatni. Először csak egy kicsit, következő alkalommal egy kicsit jobban, és így tovább :) Idővel majd megszokod, ebből nem lehet baj. Nálam is hasonló volt a helyzet, de idő kérdése minden és utána nem lesz érzékeny :)

2009. aug. 1. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
2009. aug. 1. 22:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!