Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell helyesen maszturbálni?
Bocs, de nem tudtam normálisabban összefoglalni a kérdést. Fiú vagyok, még szűz, és azt kérdezném, konkrétan, hogy maszturbálásba mennyire kell bevonni a makkot? Nekem sajnos annyira érzékeny, hogy én simán csak a bőrt húzogatom, és nemmerem a makkot is ingerelni. Attól félek, hogy ebből gondok lesznek az első lánynál... Ha nemmerem az ujjammal megsimogatni akkor kétlem, hogy egy punciba be merném rakni :S:D Ez természetes, hogy ennyire érzékeny, vagy emberenként változó? Hozzá kell szokni és kész, vagy mit lehet tenni vele? Kérem, hogy a rosszalló és felesleges hozzászólásokat kerüljétek, mindenkinek +t adok aki a kérdésre válaszol, egyébként nem.
Kösz előre is..
úgy maszturbálj ahogy neked jó
igen ez személyenként változó és nem naon lehet vele mit tenni
a puncitól meg ne félj - nincs ott semmi ami kellemtelen volna
sőt valószínűleg mivel te érzékenyebb vagy ezért gondolom nagyobb örömöket is élhetsz át benne
Szia!
Én is paráztam ugyan ettől, én nekem is nagyon ingerlékeny a makkom, a mai napig nem piszkálom önkielégítés közben, mert tudom, hogy érzékeny. Ettől függetlenül soha nem volt problémám a szexszel. A leendő partnereid testnedvei miatt egyáltalán nem fogod kellemetlennek érezni a dolgot, mivel normális esetben 100%-ig síkosítva lesz az érzékeny terület. ;)
19/F
Úgy csinálod ahogy tetszik, ez emberfüggő :D
Amúgy az érzékenységgel ne törődj, de ha mégis úgy érzed hogy "élesben" gondok lennének akkor maszturbálás közben próbáld lépésenként a makkot is izgatni. Először csak egy kicsit, következő alkalommal egy kicsit jobban, és így tovább :) Idővel majd megszokod, ebből nem lehet baj. Nálam is hasonló volt a helyzet, de idő kérdése minden és utána nem lesz érzékeny :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!