Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom orálisan kielégíteni?
Figyelt kérdés
Én nagyon gyakran csinálom neki, és szeretem is csinálni! Ő nagyon élvezi. De ő mindössze eddig nekem csak kétszer csinálta, akkor is alig pár percig. ( 8 hónapja vagyunk együtt) nem értem az okát, mivel nincs semmi bajom és tiszta is vagyok. De ráerőltetni sem szeretném. Pedig nagyon jól esne...2009. júl. 31. 13:00
2/4 anonim válasza:
beszéljetek róla....
szerintem ilyet meg elhet beszélni. :) és nem kell hogy ugy érezze h ráerőlteted magad.. egyszerüen megkérdezed h mi a véleménye róla.
sok sikert :)
3/4 anonim válasza:
Kipárolgás, rossz íz, intim szféra kinézete / ápoltsága.
Sok oka lehet, a legegyszerűbb rákérdezni, és ha olyan, segíteni rajta. (Szőrtelenítés, előtte közvetlenül közös zuhanyzás stb.) Miért mi tippelgessünk, ha Te vagy együtt a sráccal? ;o)
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy tisztának gondolod, érzed magadat, még lehet rossz íze, szaga, amit csak akkor érezni, ha közvetlenül ott van. Lehet nem akar megbántani vele, azért nem mondja. De arra sincs szentírás, hogy mindenkinek kötelező kedvelni az orális kielégítést. Ha Te nem szeretnéd őt kielégíteni így, akkor téged sem tudna kényszeríteni rá. Kérdezz rá, hogy mi az oka annak, hogy nem akarja, mi honnét tudhatnánk?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!