Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha még mindig fáj a szex?
Teljesen természetes,hogy még utána is fáj.Nekem mondjuk inkább feszítő,furcsa érzés volt,tehát nagy fájdalmat nem éreztem.Csak hogy még olyan kellemetlen volt,hiszen akkor járt ott másodjára,harmadjára pénisz :-)
Azóta ez megszűnt,de a fájdalom dolog egyénenként más.
Hallottam olyat is,aki azt mondta,hogy szüzessége elvesztése után még fél évig fájt neki a szex,nem volt benne neki túl sok élvezet.
De szerintem ott gondok voltak :-S
Én is ugyanígy vagyok vele, kb fél éve vesztettem el a szüzességem de a behatolás még mindig fáj, főleg ha előtte hosszabb kihagyás volt :) ha viszont rövidebb időn belül többször vagyok együtt a párommal akkor már egész elviselhető, maga a sex pedig nagyon jó, csak az elején van gond, de miután ezt elmondtam a páromnak sokkal figyelmeseb lett velem és olyan pózokat választunk amiben könnyebb a behatolás.
Kitartás, idővel jobb lesz, sok-sok gyakorlás illetve őszinteség a jó sex kulcsa :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!