Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyünk, hogy jobb legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, hogy jobb legyen a szexuális életünk a párommal?

Figyelt kérdés
3-4 hónapja lefeküdtem a párommal,(ő is szűz volt meg én is)ebben a 3-4 hónapban 7-8 szor voltunk együtt kb..és egyik se ment jól,mindig van valami,vagy hamar elmegy épp,hogy beteszi,vagy lelankad neki,tegnap is ez volt,hogy lelankad,utána felállt,de utána meg már teljesen elment a kedvem az egésztől,meg az is a gomd h nem tudunk 2-esbe lenni,általában a szüleim itthon vannak,és nekem ez így nem jó,hogy nemtudunk csak 2-en lenni,hiába zárom be a szobámat...egyszerűen nemtudom magam teljesen elengedni..én 17 éves vagyok,párom meg 21...várom a vélaszokat!!!
2009. júl. 31. 10:00
 1/7 anonim válasza:
100%

Ahhoz, hogy igazán jó legyen nagyon sok időnek kell eltelnie és gyakorolni kell. Nagyon kezdők vagytok még csak most kóstolgatjátok egymást. Nagyon fontos lenne valami olyan helyet és időpontot találni ahol és amikor nem zavar semmi titeket, mert csak akkor tudjátok elengedni magatokat. Ha ez sikerül akkor pedig csakis a másik rezdüléseire kell figyelni, átélni minden apró mozdulást, illatot, ízt. Teljesen belefeledkezni a másik szeretetébe.

Ha esetleg úgy érzed, hogy valami kellemetlen, kényelmetlen szépen, gyengéden kérd meg, hogy változtassatok és mindig szólj, mert ha valami nem jó csak úgy lehet megoldani, hogy beszélünk róla. Figyelj arra hogyan csúszik a hüvelyedben a férfi, ha máshol is izgat add össze magadban az érzéseket. Kívánd, szeresd! A hüvelyeddel szorítsd meg és néha engedd el a péniszt, feszítsd meg a hüvelyed és magad rajta. Engedd, hogy magával ragadjon a szerelem örvénye.

A fiút pedig biztasd. Valószínűleg nagyon stresszes még az együttlétektől azért lankad le neki. Szeretettel, gyengédséggel oldani kell benne a feszültséget. Nem szabad éreztetni vele, hogy baj vagy tragédia lenne hogy nem sikerült. Majd legközelebb sikerülni fog! Mindent beszéljetek meg, mert ez nagyon fontos ahhoz, hogy mind a kettőtöknek jó legyen.

Sokat-sokat kell tanulni. Én már 12 éve csinálom és még a mai napig küzdök a gátlásaimmal, pedig már 8 éve férjnél vagyok. Sokszor a fáradtság vagy a zavaró tényezők szokták megakadályozni az orgazmusom. De ritka szerintem az a nő akinek MINDEN alkalommal van orgazmusa.

Fel a fejjel menni fog, ennyi idő után még nem szabad elkeseredni! Tanuljatok, próbálkozzatok, engedjétek el magatokat és ne a tejesítményre koncentráljatok.

2009. júl. 31. 10:28
 2/7 anonim válasza:
100%
A fiúnak is még tanulnia kell hogyan tudja kihúzni az időt, hogy ne menjen el olyan gyorsan. Biztosan kellemetlen neki is a dolog, de a szűz fiúk azok az elején még ilyenek. Egy férfi tudna arra jó választ adni hogyan kell megtanulni az időhúzást.
2009. júl. 31. 10:33
 3/7 A kérdező kommentje:
azt még nem írtam le,hogy 20 hónapja vagyunk együtt,és ezen kívül minden oké
2009. júl. 31. 10:50
 4/7 anonim válasza:
Ha minden oké akkor meg tudjátok oldani ezt a problémát is az előző kommentek alapján. Hajrá, csak semmi stressz!
2009. aug. 2. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
feküdjetek le másokal is ;)
2009. aug. 10. 13:07
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem legfontosabb az lenne, hogy el tudjátok engedni magatokat. Tehát ehhez megfelelő hely és időpont kell. Most pl nyár van, ilyenkor egy-egy esti séta közben, vagy buli után)a szabadban is lehet...

(persze nem tudom, milyen környéken laktok)

Tanácsolnám Nektek azt is, hogy nézzetek együtt felnőtteknek való filmet; azokból sokat lehet tanulni. Ja, és a legfontosabb, hogy szexben nincs tabu, de ha valamit az egyik fél nem akar, akkor azt nem szabad erőltetni.

Sok sikert:)

2009. aug. 10. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez akkora baromság, hogy feküdjenek le másokkal is.Mert a másikkal hosszabb lesz?Jobb lesz?1x-2x talán de most sem mindig rossz ugye?Miért kell egyből skalpgyűjtésre buzdítani a fiatalokat?

Szerintem is gyakorlás a tudás atyja.Ennyi.És tényleg nem mindig van orgazmusuk a nőknek.Ez köztudott.

2009. aug. 10. 15:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!