Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza szeretném kapni a volt barátomat de csak szexszel tudom vissza csábitani ha fel fog hivni milyen vaditó dolgokat mondjak neki?
Figyelt kérdés
2 hónapig jártam a barátommal, és a sex a mindene, na de hát nem is tagadom nagyon jóóó ért a sexhez, de szakitottam vele, mert még mellettem is képes volt szemezni egy pár csajjal, amióta szakitottam vele, minden nap fel hiv vagy 5 ször, én arrol beszélek vele a telefonba hogy mennyire hiányzik nekem, erre ő is mondja hogy hiányzok neki, de a sex még jobban hiányzik neki, most egy jó fél órája mondtam neki hogy meg engedem neki hogy a fenekembe bele tegye, erre ő elájult és alig akart hinni a fülének, és azután hallotam hogy az anyukája kéri a telefont, mert kellett neki, és erre ő ezt mondta figyelj most oda kell adnom a telefnt anyának, nem sokára fel hivlak ÉLETEM,,,, értitek? életem!!!!!!!!!! na ez szerintem jó jel, te hát azt vettem észre hogy őt a sexel tudom magamba bolonditani és a sexel tudom elérni azt hogy belém szeressen, szoval irjatok vaditó dolgokat hogy miket mondjak neki és mit tegyek vele!!!!! ne kiméljetek lányok fiuk, irjátok le a gondolataitokat, segitsetek nekem!!!!!!!!!!!!2009. júl. 31. 04:40
11/11 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok fiacskám
2009. aug. 12. 20:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!