Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért megy el a kedve a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el a kedve a sextől a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel két és fél hónapj avygunk együtt. Egy hónapja próbálkozunk a sexxel. Az előjáték hosszu és ő iszonyuan nedves is leszz de mire a behatolásra kerül a sor elmegy a kedve. Próbálom megbeszélni vele de nem tudjaa választ. (talán fél hoyg nem elég jo nekem? ). Első alkalomal is igyvolt pedig mikor még az előjátéknál voltunk és orálisan segittem rá orgazmusa volt. De az volt az utsó. Már vagy 4 szer próbákoztunk de ming ez van. És ezt a tudtomra is adja ami természetesen derékbatöri az önbizalmam és már rendesen parázom én is hoyg most jó lesz e. Lehet hoyg ő is etől fél ( egy ördögi kör). Az is baj lehet hoyg nics igzán elazulva. Pedig nagyon szerelmes belémm látom rajta. Kiván is engem mert a farkamal igen sokat törődikk és engem regszeresen kielégit de kikészit hoyg én nem tehetem mert sokszor van hoyg simizük egymástt és azt mondj ahoyg neki elégg most én jövökk. Na ilyenkor teljesen kiakadok magamban hoyg bztos nem jó neki meg ha jó lenne nem hagatná abba. Olyankor majdnem lelankadom . És olyan kis halk is nem tudom hoyg élvezi e és mivl félek hoyg nem van hoyg póz váltás között már lelankadom. Midig ezen agyalok. Előtem volt egy bartja 3 évig játrak és soah enm volt jó vele a sex soha vagy 1-2 alkalommal. De ő nem volt ilyen lelkis mint én és nem eszélték meg hoyg mire vágyna a baránőm, önző volt, és most a barátnőmben az él hoyg nics jó sex és soha nem is lesz jó és szerintem ezért nem tud elazulni. A kapcsolatunk eleénis mondta hoyg tuti baj lesz vel és hoyg csalódni fogok benne de nem tudtam mire értii és utólag elmondt ahoyg erre. MOndom neki hoyg minden perc jóü vele és hoyg a pettingtől és az első csóktol kezdve jó vele és csak elvezzük mert jó. Szal nem tudom. ÉN mondtam neki hoyg ne sexeljünk előb ismerkedjünk egymás testével meztelen testével mert akor lazáb leszz ha oldotabak vayunk egymás előtt de azt mondta maj dutána és belevágtunk. Én fontosnak tartotam volna hoyg megismerjük egymást mire vágyikmit szeret. Még most is elé gátlásos. Lehet hoyg az is baj hoyg nem masztizot soha és nem ismeri magát. Az óvszert sem huza fel nekem, magamnak kell. És ő nem elégit ki orálisan nem kapja be. Nem izgat fel tulságosan előjátékkor, de lehet énis parázok azért mert már elvete az össze önbizalmam és azért. Amugy tetszik nekem, kivánom őt és nagyon imdom is. Sokszor megkivánom spontán és felizgat csak ugy, van hoyg csak uyg egymásnak esünk de mindig viszafog engem és magát hoyg jaj nme szabd meg mit szólnak még ha baráti bulinis vagyunk. A saját boldogságunk élvezetünk mindg 2. ragu. De amikor meg lehet és látom szeretné az is olyan hoyg este mindig lápa leoltva. Persze olyankor teljesitenek kelene de nem megy mert "kell", hoyg na most kell és most légy jó. Lehangol. Enyi igy most de sok-sok gondolat cikáz afejebenn, talán ha válaszlok eszembe jutnak még dolgok és mesélekk.
2009. júl. 31. 02:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,

látszik a leveledből, hogy zaklatott vagy.

A barátnőd nagyon nagy gátlásokkal küzd. Úgyhogy időre és türelemre lesz szüksége, mire feloldódik. Jobb lenne, ha a szexet egy időre hanyagolnátok. Most mindketten túl idegesek vagytok hozzá. Menjetek el egy hosszú hétvégére, ha megtehetitek vagy csak ruccanjatok ki idegen környezetbe. Nevessetek sokat, csináljatok közös programokat. Az egymás masszírozása is nagyon jó.

És beszéltesd! Mitől fél? Mit szeret benned? Milyen a saját teste őszerinte? Mindenről!

Vannak nagyon jópofa erotikus társasjátékok is. Mókás feladatok vannak benne, és semmi sem kötelező. Ha feloldódik melletted, nem lesznek többé gátlásai.

Végső esetlen egy szexuálpszichológus is tud segíteni - egy-két alkalmas beszélgetéssel, de én annak a híve vagyok, hogy két egymást szerető ember mindent meg tud oldani.

Fontos, hogy a barátnőd belássa, hogy baj van vele, mert nem normális, hogy így érez - persze nem tehet róla, ha az előző barátja mellett rossz szokások alakultak ki.

Szóval: együtt tegyetek meg mindent, hogy rendben legyen a szexuális életetek. Hány évesek vagytok egyébként?

Drukkolok!

Mimi 25 L

2009. júl. 31. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Írtad,hogy azt tanácsoltad a barátnődnek,hogy előbb meg kellene ismernetek egymás testét!És mennyire igazad is van!Ez a nyitja mindennek!Először az ismerkedéskor kell ellazulnia,aztán menni fog a többi is!Kellőképpen rá kell hangolódni a dologra és egymásra!

Azt is írtad hogy az előző kapcsolata nem volt vmi jó!Lehet hogy ez mély nyomokat hagyott benne!És rajtad a sor hogy segíts neki!Látszik hogy mennyire szereted őt(a leírtak alapján)!Ezt éreztesd is mindig,beszélgess vele nagyon sokat,és nem baj az ha kezdetben csak pettingeltek és nem mentek tovább!Mert azután még jobb lesz az együttlét!Szeressétek egymást,törődjetek egymással,beszélgessetek,mert az nagyon fontos egy kapcsolatban!Fel a fejjel,nem szabad feladni,ídőtök meg van bőven!

Sok boldogságot!

2009. júl. 31. 12:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Helo. Igen picit az vagyok mert minden vágyam az hoyg boldogáá tegyem. Mindig törekszem rá hoyg érezze milyen fontos nekem simogatom dicsérgetem. Mondom neki hogy nem vagyunk rég együtt és idő kel hogy összecsiszolódjunk, mi egy iylen pár vagyunk hát Istenem, és hoyg nem kel elkeseredni akor is fontos nekem és hoyg érzee hoyg tényleg nem csak a sex miat van rás zögségem. Prübálok vicelődni közben és utána is és vigasztalni, próbálom megbeszélni és ne mhagyom soha hogy magábafojtsa mert fontosnak tartom hoyg megebszéljük. Kivel ha nem egymásal, hisze ez 2 őn kiatt van. Tudom hoyg ezen csak én segithetek és próbálok erőt muatni lelket önteni belé és magamb ais de néha nme megyy mert látszólag erős vagyok vagyis próbálok előtte de ez az egész engem is felemészt. Sanos néha látja az arcomon és látom menyire szomoruu emiatt.
2009. júl. 31. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeteket, segitségetekett.) ja és ő 20 én pedig 21.
2009. júl. 31. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem masztizik a barátnőd, akkor honnan tudja, mi ajó neki? Vagy lehet h szégyelli bevallani?
2009. aug. 1. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!