Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szexmániás lennék?

mennyi idős vagy? mik a napi tevékenységeid?
Sporttal ez levezethető.Van hogy én is így vagyok de ha edzésem van elég napi 1 vagy 2
18
de a sport jó ötlet köszönöm :)
majd meglátom hogy be válik e
Szexmániásnak, vagy szexfüggőnek azokat az embereket nevezik, akik egy napot sem tudnak eltölteni anélkül, hogy minden pillanatban rá ne gondolnának. Meghatározza a napjukat, nem tudnak a gondolattól szabadulni, a munkájukat és a napi teendőiket nem tudják elvégezni rendesen, mert csak a szex jár egész nap az eszükben. - nemrég olvastam ezt egy honlapon.
Sztem te még nem vagy az, max. a vágyak tombolnak benned 18 évesen. De ha nagyon zavar, akkor kérdezz meg vmi szakembert, biztosan segít (még neten keresztül is). Különben ha sikerül lefoglalnod magad, talán nem ilyen kínzó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!