Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg szexmániás lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szexmániás lennék?

Figyelt kérdés
Folyton kívánom a szexet...tudom hogy természetes! De én nem normális mondón!Van hogy 1 nap 3x is maszturbálok és még a párommal is szeretkezünk!És van hogy nap végére még mindíg kívánom!Akor ez most azt jelenti hogy szexmániás vagyok?
2009. júl. 31. 00:54
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

mennyi idős vagy? mik a napi tevékenységeid?

Sporttal ez levezethető.Van hogy én is így vagyok de ha edzésem van elég napi 1 vagy 2

2009. júl. 31. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
sportolj.
2009. júl. 31. 01:03
 3/6 A kérdező kommentje:

18

de a sport jó ötlet köszönöm :)

majd meglátom hogy be válik e

2009. júl. 31. 01:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a napi tevékenységeim változóak mindíg!
2009. júl. 31. 01:09
 5/6 anonim válasza:

Szexmániásnak, vagy szexfüggőnek azokat az embereket nevezik, akik egy napot sem tudnak eltölteni anélkül, hogy minden pillanatban rá ne gondolnának. Meghatározza a napjukat, nem tudnak a gondolattól szabadulni, a munkájukat és a napi teendőiket nem tudják elvégezni rendesen, mert csak a szex jár egész nap az eszükben. - nemrég olvastam ezt egy honlapon.

Sztem te még nem vagy az, max. a vágyak tombolnak benned 18 évesen. De ha nagyon zavar, akkor kérdezz meg vmi szakembert, biztosan segít (még neten keresztül is). Különben ha sikerül lefoglalnod magad, talán nem ilyen kínzó.

2009. júl. 31. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
18 évesen a legtöbb fiú eszében a csajok, bulik és legfőképp a szex jár... szóval nyugi, nem vagy szexmániás ennyitől! Csak tombolnak a hormonjaid, mint majdnem minden veled egykorú srácnak. :)
2009. aug. 9. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!