Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik az izgatóbb jelmez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az izgatóbb jelmez?

Figyelt kérdés
Nemsokára lessz a párom születésnapja és meg szertném lepni.Mivel legutóbbi születésnapomon őis nagyon meglepett.Tudni kell róla hogy sportoló és elég kigyúrt.Felvett egy feszülős fekete boxert, egy csokornyakkendőt és egy kicsit beolajozta magát.Úgy adta átt a tortát.Nem maradt el a siker.Most énis hasonlóképp szeretném meglepni, úgy hogy beöltözök.Három lehetőség van, szerintetek mi az izgatóbb?A szobalány a nővérke vagy az iskoláslány? 22 éves lány, a párom pedig 24 éves
2009. júl. 31. 00:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
a Nővérke egy klasszikus engem tuti izgatna és örülnék neki jah az iskoláslány is de az oylan perverz :D
2009. júl. 31. 00:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Az nem gond ha perverz kicsit. :D
2009. júl. 31. 00:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem iskolás legyél:D
2009. júl. 31. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nővérke legyél! Az a legjobb! :) Tuti befutó!
2009. júl. 31. 00:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nővérke lennék. Aztán kezelgetném:)

19/L

2009. júl. 31. 01:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szobalány a tuti :D
2009. júl. 31. 02:06
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
szerintem egy szexis fehérnemü lenne nyerő. Mert az te magad lennél.
2009. júl. 31. 03:59
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ... ha azt szeretnék hogy ő irányítson, akkor iskoláslány, ha fordítva, akkor nővérke :) Szobalány annyira nem bejövős
2009. júl. 31. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éves fiu vagyok:

Én annak örülnék inkább, ha egy nagyon szexys fehérneműt vennél, és azt vennéd fel, és inkább valamilyen erotikus táncot lejtenél, mint a sztriptíztáncosok. Leültetéd egy székbe, és előtte táncolnál, és a tánc során te vetkőztetnéd le, a végén, amikor csak boxer lenne rajta, akkor nem veddéd le, hanem táncmozdulatokkal beleülnél az ülébe, stb..., ettől biztos felizgulna.

a nővérkés, stb... jelmezes beöltözés is jó, de én arra később vágynék 30 éves korom körül, addig inkább a páromat élvezném, különböző fehérneműkben.

sok sikert! :)

2009. júl. 31. 10:21
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Igazából attól függ hogyan adod elő a dolgot..

De a nővérke valamiért félelmet kelt.. :P A nővérek kövérek és injekció van náluk meg minden.. :D

(23/F)

KG

(A kérdezők értékeljék a válaszaim)

2009. júl. 31. 14:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!