Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex közben mi az ami legjobban gerjeszt5 titeket pasik?
Figyelt kérdés
melyik póz,ruci kell e (jelmez,combfix bármi)mien szavak?2009. júl. 30. 23:28
1/6 anonim 

válasza:

Hát sztem minden pasinak más jön be. Ha a pasidat akarod felizgatni kérdezd meg tölle mi a vágya :D
2/6 anonim 

válasza:

én nagyon bírnám ha a bnőm megkötözne/megbilincselne és kiélné a vágyait rajtam (szadot azért nem szeretnék :D)
3/6 anonim 

válasza:

Jah énis efelé a kötözös bilincselős téma felé hajlok. (amúgy a kötözős bondage az azért finomabb mint a szado,azt jobban szeretem)
4/6 anonim 

válasza:

Az én párom azt szereti ha adok ki hangot vagy csúnyán beszélek és mivel a fenék a gyengéje fehérneműben inkább arra koncentrálok, az legyen sexysebb ill olyan pózokat választunk amiben jól lát mindent, meg amiben én is tudok leskelődni, nagyon izgató, tudom ajánlani a tükör előtt való szeretkezést, nekem felejthetetlen élmény volt :)
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem is leteperés, kiélés, vadulás, lovaglás, csúnya beszéd, nyögés, féktelenség, szexi perverziók, stb., stb..
(23/F)
KG
(A kérdezők értékeljék a válaszaim)
6/6 anonim válasza:
Szerintem a megkötözős, kiszolgáltatott téma jön be a legjobban. Meg mondjuk, ha egy nő magáévá tenne, na azt élvezném. :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!